HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.06.23 21:53 Frissítve: 2015.03.01 01:39

Nyíregyháza: bejelentették az újpesti Lázár megszerzését

Az NB I újonca, a Nyíregyháza Spartacus hétfőn megkezdte a felkészülést az új idényre, egyúttal bejelentette az újpesti labdarúgó, Lázár Bence kölcsönvételét.

Lázár Bence (egy időre biztosan) búcsút mondott a lila-fehér szerelésnek (Fotó: Tumbász Hédi)

 

„Fiatal csapatba érkeztem, és mondhatom, hogy barátok közé, hiszen a korábbi újpestiekkel napi kapcsolatban voltam – idézi a Szpari hivatalos honlapja az Újpestről kölcsönbe érkező Lázár Bencét, aki szavaival Rubus Tamásra és Szokol Zsoltra utalt. – Már egy éve is szeretett volna megszerezni a Spartacus, de akkor nem sikerült, most viszont igen, és örülök, hogy ennyire ragaszkodtak hozzám, remélem, meghálálom a bizalmat. Abban reménykedem, hogy a Nyíregyháza lesz a bajnokság egyik meglepetéscsapata, a keretet alkalmasnak tartom erre.”

Szintén megállapodott a klub a korábbi korosztályos válogatott Fodor Ferenccel: a Pécsről érkező 23 éves védő július 1-től két évre szóló szerződést kötött a Nyíregyházával.

A hétfői első edzésen azok a labdarúgók is részt vettek, akik eddig kölcsönben szerepeltek, továbbá a csapattal készül a korábbi pécsi Koller Krisztián és a debreceni Szécsi Márk is, így nagy létszámmal dolgozhatott együtt Csábi József.

„Már nagyon vártam, hogy elkezdődjön a munka, és már nagyon várom az első bajnokit is a Debrecen ellen – fogalmazott Csábi József. – Olyan közegbe kerültem, ahol nagyon szeretik a futballt, és öröm dolgozni. Remélem, a pályán majd olyat tudunk alkotni, hogy megtelik a lelátó. Ami a játékoskeretet illeti, nagyon erős vázat kaptam, hiszen a Szpari meggyőzően nyerte meg az NB II-es bajnokságot, de néhány poszton szeretnénk megerősíteni, hogy az élvonalban is meghatározó csapat legyen.”

A labdarúgó NB I következő idénye július 25-én kezdődik; a Nyíregyháza első ellenfele a bajnok, egyben regionális rivális DVSC-Teva lesz idegenben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Fodor Ferenc (PMFC), Koller Krisztián (szabadon igazolható, PMFC), Lázár Bence (Újpest – kölcsönbe), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Máté János (Szolnok – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Mohamadou Abdouraman (DVTK), Pekár László (KTE), Szepessy Róbert (Szolnok)

 

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.