Nyíregyháza: bejelentették az újpesti Lázár megszerzését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 21:53
null
Lázár Bencének nehéz döntést kellett meghoznia (Fotó: NS-archív)
Az NB I újonca, a Nyíregyháza Spartacus hétfőn megkezdte a felkészülést az új idényre, egyúttal bejelentette az újpesti labdarúgó, Lázár Bence kölcsönvételét.

 

„Fiatal csapatba érkeztem, és mondhatom, hogy barátok közé, hiszen a korábbi újpestiekkel napi kapcsolatban voltam – idézi a Szpari hivatalos honlapja az Újpestről kölcsönbe érkező Lázár Bencét, aki szavaival Rubus Tamásra és Szokol Zsoltra utalt. – Már egy éve is szeretett volna megszerezni a Spartacus, de akkor nem sikerült, most viszont igen, és örülök, hogy ennyire ragaszkodtak hozzám, remélem, meghálálom a bizalmat. Abban reménykedem, hogy a Nyíregyháza lesz a bajnokság egyik meglepetéscsapata, a keretet alkalmasnak tartom erre.”

Szintén megállapodott a klub a korábbi korosztályos válogatott Fodor Ferenccel: a Pécsről érkező 23 éves védő július 1-től két évre szóló szerződést kötött a Nyíregyházával.

A hétfői első edzésen azok a labdarúgók is részt vettek, akik eddig kölcsönben szerepeltek, továbbá a csapattal készül a korábbi pécsi Koller Krisztián és a debreceni Szécsi Márk is, így nagy létszámmal dolgozhatott együtt Csábi József.

„Már nagyon vártam, hogy elkezdődjön a munka, és már nagyon várom az első bajnokit is a Debrecen ellen – fogalmazott Csábi József. – Olyan közegbe kerültem, ahol nagyon szeretik a futballt, és öröm dolgozni. Remélem, a pályán majd olyat tudunk alkotni, hogy megtelik a lelátó. Ami a játékoskeretet illeti, nagyon erős vázat kaptam, hiszen a Szpari meggyőzően nyerte meg az NB II-es bajnokságot, de néhány poszton szeretnénk megerősíteni, hogy az élvonalban is meghatározó csapat legyen.”

A labdarúgó NB I következő idénye július 25-én kezdődik; a Nyíregyháza első ellenfele a bajnok, egyben regionális rivális DVSC-Teva lesz idegenben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Fodor Ferenc (PMFC), Koller Krisztián (szabadon igazolható, PMFC), Lázár Bence (Újpest – kölcsönbe), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Máté János (Szolnok – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Mohamadou Abdouraman (DVTK), Pekár László (KTE), Szepessy Róbert (Szolnok)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik