NS: Vignjevics nem adja fel; Stieber: Ha Storck hív, jövök – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.26. 23:09
null
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Nebojsa Vignjevics szerint az Újpest olyan, mint Tischler Patrik: tehetséges, de melóznia kell. A lila-fehérek edzője azt is elmesélte Borbola Bencének, hogy elmúlt a pánik a mezőkövesdi siker után, és őszintén beszélt a cseréiről is.

Stieber Zoltánnal Pietsch Tibor beszélgetett. Az Amerikában légióskodó szélső a futballnak él, ezért is tartja jó döntésnek az MLS-be szerződést, az pedig természetes számára, hogy ha Bernd Storck hívja, azonnal repülőre ül...

Két oldalon minden, amit a Bajnokok Ligája keddi és szerdai játéknapjáról tudni érdemes. Bale, CR7, Gulácsi és Sallai, no meg a PSG–Bayern előzetese.

Alberto Salomoni a kétségeit is megfogalmazta Roska Emese Boglárkának a női röplabda-válogatott Eb-szereplése kapcsán. Szó esett a játékosokat visszatartó klubokról, a fiatalokról, arról, hogy folytatja-e, no meg arról, hogy ő nem a Titanic kapitánya...

Hölle Martin felnőtt, és ha már felnőtt, rögtön kétszeres világbajnok is lett. A kettesfogat-hajtás 20 éves, rendkívül tudatosnak tűnő királya a hollandiai kezdetekről és a díjhajtás szépségeiről is mesélt Gudricza Szabolcsnak.

És ha szerda, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik