NS: tapad a Győr; verhetetlen Hamilton; újra Veszprém - hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.11. 23:14
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• Futballra majdhogynem alkalmatlan időjárási körülmények közepette játszottak le két nyugat-magyarországi NB I-es meccset. A Győri ETO végül két vállra fektette a 0–2-ről talpra álló Honvédot, és továbbra is csak három pont a hátránya a listavezető Debrecen mögött, míg a Haladás tavasszal először kapott gólt odahaza, ezzel a Paks el is vitte a három pontot Szombathelyről, és már biztos bent maradó.Győri ETO végül két vállra fektette a 0–2-ről talpra álló Honvédot, és továbbra is csak három pont a hátránya a listavezető Debrecen mögött, míg a Haladás tavasszal először kapott gólt odahaza, ezzel a Paks el is vitte a három pontot Szombathelyről, és már biztos bent maradó.

Lovrencsics Gergő továbbra is remek formában futballozik Lengyelországban, ráadásul a szombati két csodagólját a Bayer Leverkusen szélsőkre vadászó megfigyelője is látta.

• Bajnok a Manchester City, avagy nem borult az angliai papírforma – Spanyolországban viszont az élen álló trió, az Atlético, a Barcelona és a Real el van átkozva, most sem nyert egyikük sem, így pusztán az dőlt el, hogy a Real Madrid már biztosan nem lesz bajnok.

• A férfi kézilabdázóknál is bajnokot avattak, a Veszprém stílszerűen a legnagyobb hazai rivális Szeged otthonában nyert, elsősorban Nagy László és Ilics parádéjának köszönhetően, így egy kicsivel többet pihenhet a BL négyes döntőjére. A hölgyeknél sem valószínű, hogy szükség lesz harmadik meccsre, hiszen a Győr idegenbeli győzelemmel kezdett a Ferencváros ellen.

Michelisz Norbert ragyogó harmadik hellyel kezdett a Slovakiaringen, és a jó rajtot a folytatásban sem volt mód elrontani, hiszen a második futamot az ítéletidő miatt törölték.

• Lewis Hamiltonról szól a 2014-es Formula–1-es sorozat, hiszen a Mercedes brit pilótája a Spanyol Nagydíjon sem talált legyőzőre – míg a címvédő Sebastian Vettel a 15. rajthelyről majdnem felautózott a dobogóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik