NS: Storck marad; vidéki örökrangadó – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.09. 23:10
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Bernd Storck exkluzív nagyinterjút adott a Nemzeti Sportnak, és Voleszák Gábornak szokatlan nyíltsággal beszélt a válogatottra zúduló kritikaözönről, George F. Hemingwayről, de arról is, hogy Feröeren miért nem cserélte be Böde Dánielt.
Bernd Storck
exkluzív nagyinterjút adott a Nemzeti Sportnak, és Voleszák Gábornak szokatlan nyíltsággal beszélt a válogatottra zúduló kritikaözönről, George F. Hemingwayről, de arról is, hogy Feröeren miért nem cserélte be Böde Dánielt.

Az élet a vb-selejtezővel sem áll meg: az MTK a Fradit fogadja szombaton Dunaújvárosban – nincs benne meglepő, Torghelle Sándor és Dibusz Dénes is három pontban reménykedik... És három oldalon minden, amit az NB I 8. fordulójáról tudni érdemes.

Eljött a nagy nap – fontszázmilliók feszülnek egymásnak Manchesterben, no meg hús-vér emberek, akiket a két ősi rivális, a Premier League-ben először összecsapó José Mourinho és Pep Guardiola igazgat. Kamler János írása.

Bobory Balázs Macedóniából egyenesen Londonba kísérte el az Eb-selejtezős csoportjában brillírozó férfi kosárlabda-válogatottat. És nem túl udvarias brit vendéglátókat talált…

Serena Williams pillanatok alatt mindent elbukott: a US Open női egyesét, a világelsőséget és a lehetőséget, hogy Steffi Graf elé lépjen az örökrangsorban. Klein Ron alaposan körüljárta a témát.

...és ha szombat, akkor Hosszabbítás plusz 8 oldalon.
Szilágyi Áron példás élettörténetének következő epizódjával;
• a Győrben ünnepelt Natasa Kovacseviccsel;
• a futball átigazolási piacának horrorisztikus változásaival;
• és Alekszandr Vinokurovval, a kazahok bringás menőjével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik