NS: Sallai az APOEL-be tart; Conchita Martínez-exkluzív – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.26. 23:20
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Sallai Roland Felcsút helyett könnyen lehet, hogy a Bernabéuban, Dortmundban vagy a Tottenham otthonában játszhat az ősszel. A Puskás Akadémia támadója megegyezett a ciprusi APOEL-lel, amely BL-résztvevő. Sinkovics Gábor utánajárt, mennyi esély van arra, hogy a klubok is megállapodjanak az árban.
Sallai Roland Felcsút helyett könnyen lehet, hogy a Bernabéuban, Dortmundban vagy a Tottenham otthonában játszhat az ősszel.
A Puskás Akadémia támadója megegyezett a ciprusi APOEL-lel, amely BL-résztvevő. Sinkovics Gábor utánajárt, mennyi esély van arra, hogy a klubok is megállapodjanak az árban.

Öt oldalon minden, amit az OTP Bank Liga 7. fordulójáról tudni érdemes. Pintér Attila például tudta, hogy előbb vagy utóbb valaki beleszalad a késbe…

Riporterek a nagyvilágban. Helyszíni tudósítás a párizsi birkózó-vb-ről, a magyar férfi kosárlabda-válogatott lengyelországi túrájáról, a racicei kajak-kenu vb-ről és az indianapolisi junior úszó-vb-ről.

Conchita Martínez nem csupán Grand Slam-győztes teniszlegenda, de a spanyol Davis- és Fed-kupa-válogatottat is vezeti. Klein Ronnak adott exkluzív interjújában arra is válaszolt, hogy egyetért-e a doppingolással megbukó Marija Sarapova visszatérésével.

És ha vasárnap, akkor Junior melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik