NS: otthon, rémes otthon; A gyávák szószólója; Az NS-ellenőr Pécsen - kedd

Vágólapra másolva!
2015.04.06. 23:30
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

♦ Egykoron rettegve léptek be az ellenfelek a Megyeri úti stadionba, mostanság viszont inkább nyerni járnak oda. Pedig a játékra a Videoton elleni találkozón kevésbé lehetett panasz, a lila-fehérek méltó ellenfelei voltak a listavezetőnek, ám hiába, ha a helyzetekből nem születik gól. Ellenben a Honvéd simán nyert Szombathelyen, s ezzel elrugaszkodott ideiglenes állomáshelyéről, a tabella utolsó helyéről. Tudósítás, elemzések, nyilatkozatok a labdarúgó NB I 22. fordulójának utolsó két mérkőzéséről.
♦ Egykoron rettegve léptek be az ellenfelek a Megyeri úti stadionba, mostanság viszont inkább nyerni járnak oda.
Pedig a játékra a Videoton elleni találkozón kevésbé lehetett panasz, a lila-fehérek méltó ellenfelei voltak a listavezetőnek, ám hiába, ha a helyzetekből nem születik gól. Ellenben a Honvéd simán nyert Szombathelyen, s ezzel elrugaszkodott ideiglenes állomáshelyéről, a tabella utolsó helyéről. Tudósítás, elemzések, nyilatkozatok a labdarúgó NB I 22. fordulójának utolsó két mérkőzéséről.

♦ Lendvai Miklósnál elszakadt a cérna, a Zalaegerszeg trénere káromkodva nyilatkozott játékosai teljesítményéről, ám nem bánta meg kirohanását, még akkor sem, ha tudja, ezzel tetovált keményfiúból nagypofájú edző, a gyávák szószólója lett.

Kihagyott lehetőségek: kiváló adottságok, ám szegényes megvalósítás jellemzi a Mecsek oldalában fekvő pályát. Az NS-ellenőr ezúttal a pécsi stadionban nézett körül.

♦ A Paderborn elleni győzelemmel már Európa-ligát érő helyekhez közelít a Dárdai Pál irányította Hertha, nem véletlen, hogy a német sajtó már a szakember szerződésének meghosszabbítását feszegeti. Mit szólnak ehhez a Herthánál, és miként vélekedik Dárdai Pál?

♦ „Hallottuk a puffanást a hétvégén Szkopje, Érd meg a Népliget felől? A magyar női kézilabdázás landolt fejjel előre a realitás talaján” – kezdődik Bálint Mátyás elemzése a nem túl jól sikerült hétvégi nemzetközi kupamérkőzések kapcsán.

A Formula–1 Malajziai Nagydíjának tíz pontszerzőjéből öt a Red Bull juniorprogramjából került ki, azaz az osztrákok tehetségkutatója egyértelmű sikernek tűnik. De tényleg az-e? Zsoldos Barna írása.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik