NS: Interjú Szerhij Rebrovval; A kiszámíthatatlan Guardiola

Vágólapra másolva!
2020.02.27. 23:46
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros futballcsapatának edzője úgy látja, a legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség kimozdította a csapatot a komfortzónájából, ami még hasznos is lehet, ráadásul előnyük birtokában nyugodtan készülhetnek a Debrecen elleni szombati hazai mérkőzésre. Borbola Bence interjúja.
Szerhij Rebrov, a Ferencváros futballcsapatának edzője úgy látja, a legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség kimozdította a csapatot a komfortzónájából,
ami még hasznos is lehet, ráadásul előnyük birtokában nyugodtan készülhetnek a Debrecen elleni szombati hazai mérkőzésre. Borbola Bence interjúja.

Pep Guardiola kiszámíthatatlan, legalábbis Kevin De Bruyne, a Manchester City középpályása azt állítja, edzőjük csaknem négy év közös munka után is képes meglepni őket, ennek is köszönhető a Real Madrid elleni győzelem a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Közben Maurizio Sarri, a Juventus szakvezetője arról beszélt, hogy „egy félidőnyi játék nem elég”, védekezésben és támadásban sem nyújtott maradandót az olasz bajnoki címvédő. A sorozat szerdai játéknapjának legérdekesebb reakciói.

Tomori Zsuzsanna, az NB I-ben és az EHF-kupában is remeklő Siófok kézilabdacsapatának játékosa szerint a sikereik egyik titka a közösség, mert nemcsak jó játékosok, jó személyiségek is alkotják a bajnoki ezüstérem felé menetelő balatoni együttest. A válogatott átlövővel Papp Bálint beszélgetett.

Sportlövőink Tokiót veszik célba a wroclawi Európa-bajnokságon, amelytől érmeket és olimpiai kvótát is remél Győrik Csaba szövetségi kapitány. A helyszínről Pircs Anikó jelentkezett.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából: Busa Andrea mindenhol remekelt, így egy év alatt lett háromszoros világbajnok; Ivan Lovric a tengerben úszkálva szerette meg a vízilabdát; Színészekkel és dokumentumfilmmel vezeti fel a Spíler Tv az el Clásicót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik