H. Á. 2020.02.27 23:46 Frissítve: 2020.02.28 01:15

NS: Interjú Szerhij Rebrovval; A kiszámíthatatlan Guardiola

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Szerhij Rebrov, a Ferencváros futballcsapatának edzője úgy látja, a legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség kimozdította a csapatot a komfortzónájából, ami még hasznos is lehet, ráadásul előnyük birtokában nyugodtan készülhetnek a Debrecen elleni szombati hazai mérkőzésre. Borbola Bence interjúja.

Pep Guardiola kiszámíthatatlan, legalábbis Kevin De Bruyne, a Manchester City középpályása azt állítja, edzőjük csaknem négy év közös munka után is képes meglepni őket, ennek is köszönhető a Real Madrid elleni győzelem a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Közben Maurizio Sarri, a Juventus szakvezetője arról beszélt, hogy „egy félidőnyi játék nem elég”, védekezésben és támadásban sem nyújtott maradandót az olasz bajnoki címvédő. A sorozat szerdai játéknapjának legérdekesebb reakciói.

Tomori Zsuzsanna, az NB I-ben és az EHF-kupában is remeklő Siófok kézilabdacsapatának játékosa szerint a sikereik egyik titka a közösség, mert nemcsak jó játékosok, jó személyiségek is alkotják a bajnoki ezüstérem felé menetelő balatoni együttest. A válogatott átlövővel Papp Bálint beszélgetett.

Sportlövőink Tokiót veszik célba a wroclawi Európa-bajnokságon, amelytől érmeket és olimpiai kvótát is remél Győrik Csaba szövetségi kapitány. A helyszínről Pircs Anikó jelentkezett.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából: Busa Andrea mindenhol remekelt, így egy év alatt lett háromszoros világbajnok; Ivan Lovric a tengerben úszkálva szerette meg a vízilabdát; Színészekkel és dokumentumfilmmel vezeti fel a Spíler Tv az el Clásicót.

2020.03.27 16:29:43

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A nehéz időkben a korábbi válogatott középpályás Pécelen igyekszik magát hasznossá tenni.

2020.03.23 22:19:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Beállt a családi patikába, hogy ezzel is enyhítse a vészt.

2020.03.22 22:36:01

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A hazai futballban 1970-ben az volt az általános vélemény, hogy „az úttörőkkel foglalkozó szakemberek a grundok eltűnése mellett a beatzenét jelölik meg egyes számú »közellenségként«”.

2020.03.21 09:47:51

Labdarúgó NB I Z. A.

Koszta Jánoson nem fog az idő: a kapusnevelés mellett vonatok elektronikáján dolgozik.