NS: Ikszek; Gór-Nagynak megköszönték – vasárnap

Vágólapra másolva!
2018.04.14. 23:18
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

A Fradi sem bírt a Debrecennel, és a Videoton sem a Mezőkövesddel. A bajnoki címért folyó versenyfutás épp annyira nyílt, mint a 26. forduló előtt volt, hiszen mindkét éllovas ikszelt – az OTP Bank Liga 26. fordulójáról öt oldalon minden, amit tudni érdemes.
A Fradi sem bírt a Debrecennel, és a Videoton sem a Mezőkövesddel.
A bajnoki címért folyó versenyfutás épp annyira nyílt, mint a 26. forduló előtt volt, hiszen mindkét éllovas ikszelt – az OTP Bank Liga 26. fordulójáról öt oldalon minden, amit tudni érdemes.

Veszprém, Szeged, Győr és FTC – pályán a négy magyar kézióriás. Mégis mekkora különbség: amíg a győriek final fourba jutásáról számol be Bálint Mátyás, addig a Fradi épp kiesett, a fiúk pedig a Magyar Kupában próbálnak vigasztalódni. Tudósítás a kéziszombatról két oldalon.

Gór-Nagy Miklós már nem az OSC játékosa. A világbajnok pólós kissé elkeseredett emiatt, de hiába van két remek diplomája, mégsem így búcsúzna a medencétől... Roska Emese Boglárka interjúja.

Vettel és a Ferrari igencsak meggyőző 2018-ban. A Kínai Nagydíj előtt Zsoldos Barna vizsgálta meg, hogy mitől ilyen jó az olasz istálló és a vasárnap a pole-ból rajtoló német klasszis.

Ha pedig vasárnap, akkor Junior-melléklet 4 oldalon – az elmúlt hét korosztályos sportjának legfontosabb eseményeivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik