NS Hosszabbítás: szívműtét után, játék nélkül is csodás élete van

Vágólapra másolva!
2018.07.13. 20:13
null
Horváth Zsolt manapság televíziós szakkommentátorként is sikeres (Fotó: Dömötör Csaba)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.

Garami Józsi bácsi műanyag edényben vitte neki a kórházba a szeletelt sárgadinnyét, amikor egy héttel a bajnoki rajt előtt eltörött a lába, pedig még csak egy-két hete volt a játékosa. Volt olyan edzője, akit feltűnően zavart, hogy a futball mellett más területen is jó. Céltudatos gyerek volt, úgy nőtt fel, hogy minden perce be volt táblázva. Nem hitte volna, hogy a jogi szakkifejezések után olyan szavakkal is meg kell ismerkednie, mint a szívbelhártya-gyulladás, a szívbillentyű-károsodás vagy a nyitott szívműtét. És azt sem hitte volna, hogy a szívműtét, a nagy álom, a futballkarrier reményének elvesztése után ilyen gyorsan talpra áll.

Beszélgetés a magyar futball Dokijával, a manapság televíziós szakkommentátorként is sikeres dr. Horváth Zsolttal. Pietsch Tibor interjúját a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében olvashatják.

És a Hosszabbításban még olvashatnak arról is, hogy...

...melyik labdarúgó-világbajnokságon jött a tiki-takára hihi-haha.

...mit vár a hetedik magyarországi öttusa Eb-től a sportág első Európa-bajnoka, Demeter József, akinek fia a kontinensviadal egyik esélyese, valamint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, Vörös Zsuzsanna, aki a szövetség alelnökeként a szervezésből veszi ki a részét.

...milyen barát volt a sakkzseni Bobby Fischer. A hihetetlenül kalandos életet élő nemzetközi nagymester, az Egyesült Államokkal is olimpiai ezüstérmet nyerő Benkő Pál az első 90 évére tekint vissza.

...mennyire felelős az edző a thaiföldi Tham Luang-barlangrendszerben rekedt ifjúsági futballcsapat végül szerencsésen alakuló kalandjáért.

...miért járja az anyaországot és a Kárpát-medence magyarlakta vidékeit a Legfelsőbb Bíróság korábbi elnöke, idősebb Lomnici Zoltán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik