HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.13 20:13 Frissítve: 2018.07.13 21:00

NS Hosszabbítás: szívműtét után, játék nélkül is csodás élete van

A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Horváth Zsolt manapság televíziós szakkommentátorként is sikeres (Fotó: Dömötör Csaba)

Garami Józsi bácsi műanyag edényben vitte neki a kórházba a szeletelt sárgadinnyét, amikor egy héttel a bajnoki rajt előtt eltörött a lába, pedig még csak egy-két hete volt a játékosa. Volt olyan edzője, akit feltűnően zavart, hogy a futball mellett más területen is jó. Céltudatos gyerek volt, úgy nőtt fel, hogy minden perce be volt táblázva. Nem hitte volna, hogy a jogi szakkifejezések után olyan szavakkal is meg kell ismerkednie, mint a szívbelhártya-gyulladás, a szívbillentyű-károsodás vagy a nyitott szívműtét. És azt sem hitte volna, hogy a szívműtét, a nagy álom, a futballkarrier reményének elvesztése után ilyen gyorsan talpra áll.

Beszélgetés a magyar futball Dokijával, a manapság televíziós szakkommentátorként is sikeres dr. Horváth Zsolttal. Pietsch Tibor interjúját a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében olvashatják.

És a Hosszabbításban még olvashatnak arról is, hogy...

...melyik labdarúgó-világbajnokságon jött a tiki-takára hihi-haha.

...mit vár a hetedik magyarországi öttusa Eb-től a sportág első Európa-bajnoka, Demeter József, akinek fia a kontinensviadal egyik esélyese, valamint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, Vörös Zsuzsanna, aki a szövetség alelnökeként a szervezésből veszi ki a részét.

...milyen barát volt a sakkzseni Bobby Fischer. A hihetetlenül kalandos életet élő nemzetközi nagymester, az Egyesült Államokkal is olimpiai ezüstérmet nyerő Benkő Pál az első 90 évére tekint vissza.

...mennyire felelős az edző a thaiföldi Tham Luang-barlangrendszerben rekedt ifjúsági futballcsapat végül szerencsésen alakuló kalandjáért.

...miért járja az anyaországot és a Kárpát-medence magyarlakta vidékeit a Legfelsőbb Bíróság korábbi elnöke, idősebb Lomnici Zoltán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 21:57:40

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Lassan elérünk oda, ahol egyszer már voltunk.

2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS