NS Hosszabbítás: Marko Nikolics nem babonás, pedig mégis az

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.14. 20:32
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás mellékletből ajánljuk.

Mit tudunk a Mol Vidi FC vezetőedzőjéről azon kívül, hogy bajnoki címet nyert és az Európa-liga csoportkörébe jutott a csapatával?

Marko Nikolics a babonájáról, a parkolásról 
és Messiről is beszélt (Fotó: Dömötör Csaba)
Marko Nikolics a babonájáról, a parkolásról és Messiről is beszélt (Fotó: Dömötör Csaba)

A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás mellékletéből kiderül, hol vannak Marko Nikolics törzshelyei Székesfehérváron és Budapesten, mi a közös benne és Ady Endrében, miért gyűlt meg a baja a fővárosi parkolással, miért gondolja magáról, hogy nem babonás, pedig mégis az...

A Pietsch Tibornak adott interjúban beszél a futballról és az edzői szakmáról is, arról, hogy a mostani sikereket csak kezdetnek tartja, hiszen szakmai stábjával és a klubvezetőséggel azért dolgozik, hogy a Vidi rendszeresen kivívja a főtáblára kerülést – minimum az Európa-ligában.

Azt azonban a 39 éves szerb edző sem tartja valószínűnek, hogy Lionel Messi Fehérvárra szerződik.

És a Hosszabbításban még olvashat arról is, hogy...

…miként került kilenc év alatt négy Aranylabda a francia futball legendássá váló klasszisaihoz. Kormanik Zsolt történelmi ívű sorozatának 4. része

…hogyan lett berlini, maradt mégis magyar Dárdai Pál, a német élvonalban játszó Hertha futballcsapatának vezetőedzője. A berlini ház kertjében, a Pécsről származó gyümölcsfák alatt Vincze Szabolcs és Szabó Miklós beszélgetett a családapával a három fiáról és Zamárdiról is.

…miért játszhatja szeptemberben Torontóban a búcsúmérkőzését Halmai Gábor. Az 57-szeres válogatott labdarúgóval Sinkovics Gábor beszélgetett a pomázi futballról is.

…miért jó a NOB-nak, és miért kevésbé jó a gördeszkásoknak, hogy olimpiai sportág lett a gördeszkázás. A 2020-as olimpia új sportágait bemutató minisorozatunk következő részét Lipiczky Ágnes írta.

…mi az a versenyfotózás, és ki az a magyar, aki kiemelkedő sikereket ér el benne. A mosonmagyaróvári testnevelő tanár Kerekes Istvánt Mohay Gábor mutatja be

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik