HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.14 20:32 Frissítve: 2018.09.14 20:55

NS Hosszabbítás: Marko Nikolics nem babonás, pedig mégis az

A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás mellékletből ajánljuk.

HIRDETÉS

Mit tudunk a Mol Vidi FC vezetőedzőjéről azon kívül, hogy bajnoki címet nyert és az Európa-liga csoportkörébe jutott a csapatával?

Marko Nikolics a babonájáról, a parkolásról
és Messiről is beszélt (Fotó: Dömötör Csaba)

A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás mellékletéből kiderül, hol vannak Marko Nikolics törzshelyei Székesfehérváron és Budapesten, mi a közös benne és Ady Endrében, miért gyűlt meg a baja a fővárosi parkolással, miért gondolja magáról, hogy nem babonás, pedig mégis az...

A Pietsch Tibornak adott interjúban beszél a futballról és az edzői szakmáról is, arról, hogy a mostani sikereket csak kezdetnek tartja, hiszen szakmai stábjával és a klubvezetőséggel azért dolgozik, hogy a Vidi rendszeresen kivívja a főtáblára kerülést – minimum az Európa-ligában.

Azt azonban a 39 éves szerb edző sem tartja valószínűnek, hogy Lionel Messi Fehérvárra szerződik.

És a Hosszabbításban még olvashat arról is, hogy...

…miként került kilenc év alatt négy Aranylabda a francia futball legendássá váló klasszisaihoz. Kormanik Zsolt történelmi ívű sorozatának 4. része

…hogyan lett berlini, maradt mégis magyar Dárdai Pál, a német élvonalban játszó Hertha futballcsapatának vezetőedzője. A berlini ház kertjében, a Pécsről származó gyümölcsfák alatt Vincze Szabolcs és Szabó Miklós beszélgetett a családapával a három fiáról és Zamárdiról is.

…miért játszhatja szeptemberben Torontóban a búcsúmérkőzését Halmai Gábor. Az 57-szeres válogatott labdarúgóval Sinkovics Gábor beszélgetett a pomázi futballról is.

…miért jó a NOB-nak, és miért kevésbé jó a gördeszkásoknak, hogy olimpiai sportág lett a gördeszkázás. A 2020-as olimpia új sportágait bemutató minisorozatunk következő részét Lipiczky Ágnes írta.

…mi az a versenyfotózás, és ki az a magyar, aki kiemelkedő sikereket ér el benne. A mosonmagyaróvári testnevelő tanár Kerekes Istvánt Mohay Gábor mutatja be

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS