Itt van Amerika
nemzetisport.hu 2018.09.14 20:32 Frissítve: 2018.09.14 20:55

NS Hosszabbítás: Marko Nikolics nem babonás, pedig mégis az

A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás mellékletből ajánljuk.

Mit tudunk a Mol Vidi FC vezetőedzőjéről azon kívül, hogy bajnoki címet nyert és az Európa-liga csoportkörébe jutott a csapatával?

Marko Nikolics a babonájáról, a parkolásról
és Messiről is beszélt (Fotó: Dömötör Csaba)

A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás mellékletéből kiderül, hol vannak Marko Nikolics törzshelyei Székesfehérváron és Budapesten, mi a közös benne és Ady Endrében, miért gyűlt meg a baja a fővárosi parkolással, miért gondolja magáról, hogy nem babonás, pedig mégis az...

A Pietsch Tibornak adott interjúban beszél a futballról és az edzői szakmáról is, arról, hogy a mostani sikereket csak kezdetnek tartja, hiszen szakmai stábjával és a klubvezetőséggel azért dolgozik, hogy a Vidi rendszeresen kivívja a főtáblára kerülést – minimum az Európa-ligában.

Azt azonban a 39 éves szerb edző sem tartja valószínűnek, hogy Lionel Messi Fehérvárra szerződik.

És a Hosszabbításban még olvashat arról is, hogy...

…miként került kilenc év alatt négy Aranylabda a francia futball legendássá váló klasszisaihoz. Kormanik Zsolt történelmi ívű sorozatának 4. része

…hogyan lett berlini, maradt mégis magyar Dárdai Pál, a német élvonalban játszó Hertha futballcsapatának vezetőedzője. A berlini ház kertjében, a Pécsről származó gyümölcsfák alatt Vincze Szabolcs és Szabó Miklós beszélgetett a családapával a három fiáról és Zamárdiról is.

…miért játszhatja szeptemberben Torontóban a búcsúmérkőzését Halmai Gábor. Az 57-szeres válogatott labdarúgóval Sinkovics Gábor beszélgetett a pomázi futballról is.

…miért jó a NOB-nak, és miért kevésbé jó a gördeszkásoknak, hogy olimpiai sportág lett a gördeszkázás. A 2020-as olimpia új sportágait bemutató minisorozatunk következő részét Lipiczky Ágnes írta.

…mi az a versenyfotózás, és ki az a magyar, aki kiemelkedő sikereket ér el benne. A mosonmagyaróvári testnevelő tanár Kerekes Istvánt Mohay Gábor mutatja be

2019.05.23 23:39:48

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Nem hallottam, hogy a szokatlanul erős kritikát bárki kikérte volna magának.

2019.05.23 21:46:41

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.05.22 22:28:42

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

„Király Gábort Dél-Amerikában elnevezték volna »El Locónak« és rajongtak volna érte. Jelenség volt káprázatos bravúrjaival, kockázatvállalásával és hibáival.”

2019.05.22 18:30:21

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

„Hihetetlen dolgok történtek velem Kispesten. A kupagyőzelemnél szebb búcsút nem tudok elképzelni.”

2019.05.22 21:43:16

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Eljött a pillanat, hogy a magyar játékosoknak futniuk kell a légiósok után.