HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.10.28 23:47 Frissítve: 2014.10.13 03:14

NS: Gomes vs. Kovács; őrület a DVTK-FTC előtt; viszlát, Risztov! - kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

• Risztov Éva, London bajnoka Németországban folytatja karrierjét. „Ki ne akarna a jobbtól, a jótól tanulni, ki ne akarna – medencés példával élve – Michael Phelpsszel együtt edzeni?" Kovács Erika exkluzív interjúja Risztov Évával a keddi Nemzeti Sportban!

És még:

• Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke nem ért egyet José Gomes Vidit-tréner nyilatkozatával, amely szerint a fiatal játékosokat óvni kell. A kommunikációs szakember is csak ingatja a fejét... Értékelés

• Sterbik Árpád a barcelonai tengerpartról érkezik Debrecenbe: minden jegy elfogyott a világbajnok spanyol férfi kézilabda-válogatott elleni meccsre!

• Nebojsa Vignjevics, az Újpest frissen kinevezett szakvezetője kifakadt: „Komolyan mondom, nem is értem, hogyan csinálták." Hogy mit, megtudhatja a keddi NS-ből!

• Szombaton DVTK–FTC meccs a labdarúgó NB I-ben: „Őrület, ami itt van" – összegzett lapunknak hétfőn Veréb György, a diósgyőriek legendája. De miért is?

• „Tudomásul kell vennie minden futballistának, hogy ebben az országban rengeteg szegény ember él. És nemcsak szegény, de munka nélküli is. Úgyhogy becsülje meg, aki állandó jövedelemmel rendelkezik, legyen szó pékről vagy labdarúgóról" – tanulságos beszélgetés Bekő Balázzsal, a Kecskemét futballcsapatának edzőjével.

Kenesei Krisztián megálmodta...

• Fülöp Márton: „Szörnyű tragédiákat láttam..."

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Ricccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.