NS: Bódog: Nem volt teljhatalmam; Lipcsei krízis – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.23. 23:10
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Bódog Tamás sérelmezi, hogy telefonon rúgták ki Diósgyőrből. A kiesés ellen küzdő DVTK immár csak volt vezetőedzője az állítólag a közte és a játékosok között megbomló harmóniáról is beszélt Somogyi Zsoltnak.
Bódog Tamás sérelmezi, hogy telefonon rúgták ki Diósgyőrből.
A kiesés ellen küzdő DVTK immár csak volt vezetőedzője az állítólag a közte és a játékosok között megbomló harmóniáról is beszélt Somogyi Zsoltnak.

Vida Kristopher nem tett le a DAC bajnoki címéről. A dunaszerdahelyiek magyar légiósa Pietsch Tibornak elmesélte, hogy négy fordulóval a vége előtt a hét pont hátrány nem a világ, de akkor sem történik tragédia, ha „csak” Európa-liga-indulás lesz a vége.

Lipcsében áll a bál. A BL-indulásért még mindig harcban álló tavalyi Bundesliga-ezüstérmesnél inog Hasenhüttl edző széke, leállították a tárgyalásokat a szerződéshosszabbításokról, még Lőw Zsolt is képbe kerülhet a kispadon, miközben Gulácsi Péternek sincs túl sok lövése arról, hogy mi történt a csapattal...

Michelisz Norbert a budapesti WTCR-hétvégére készül. A közönségkedvenc pilóta autója vagy 150 kilóval többet nyom, mint tavaly, így aztán olyan műhelytitkokról is beszámolt Tóth Anitának, mint hogy hol mikor kell fékeznie, és hogy mivel lenne elégedett a szombat-vasárnapi három hungaroringi futamon.

Lucas Pouille a wimbledoni és a US Open-negyeddöntő, no meg a tavalyi budapesti tornagyőzelem után ismét a magyar főváros vendége. A tenisz-világranglista 14. helyezettje Klein Ronnak azt is elmondta, melyik a kedvenc Grand Slame, mik a tervei a Davis-kupában, és mi a véleménye Fucsovics Mártonról.

Ha pedig kedd, akkor ezúttal Kihívás-melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik