Bajnokcsapa...; Phenjan hősei

Vágólapra másolva!
2019.04.20. 23:41
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Gyakorlatilag bajnok a Ferencváros. Az OTP Bank Liga FTC–Mol Vidi csúcsrangadójáról nyilatkozatok, osztályzatok és elemzés, valamint publicisztika és további meccsdömping a 29. fordulóról összesen hat oldalon.
Gyakorlatilag bajnok a Ferencváros.
Az OTP Bank Liga FTC–Mol Vidi csúcsrangadójáról nyilatkozatok, osztályzatok és elemzés, valamint publicisztika és további meccsdömping a 29. fordulóról összesen hat oldalon.

Alakul a hokisok formája. A divízió 1/A vb-re vezető úton Coventryben játszik két tesztmeccset a férfiválogatott, és igencsak biztató játékkal kiütötte Olaszországot. A részleteket a helyszínről Szűcs András árulta el.

Vasárnap elrajtol a budapesti asztalitenisz-világbajnokság. Szűcs Miklós a Hungexpóról a főtábla sorsolásával, helyszínbemutatóval és a férfi egyes címvédőjével, a kínai Ma Lunggal készített interjúval jelentkezik.

És ha vasárnap, akkor ezúttal nem csupán Junior-melléklet 4 oldalon, hanem az 1979-es phenjani asztalitenisz-világbajnokság magyar hőseire, Jónyer Istvánra, Klampár Tiborra és Gergely Gáborra is a korabeli tudósításokkal emlékezünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik