Novothny üdítővel és pizzával búcsúzott; a két élcsapat altatásai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.15. 23:31
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Üdítővel és pizzával búcsúzott társaitól Novothny Soma, az Újpest 24 esztendős támadója, akinek imponál, hogy a feljutásért küzdhet Dél-Koreában, ám tudja, visszaigazolást csak néhány hónap múlva kaphat. Az Ázsiába szerződő futballistával Babják Bence beszélgetett.
Üdítővel és pizzával búcsúzott társaitól Novothny Soma,
az Újpest 24 esztendős támadója, akinek imponál, hogy a feljutásért küzdhet Dél-Koreában, ám tudja, visszaigazolást csak néhány hónap múlva kaphat. Az Ázsiába szerződő futballistával Babják Bence beszélgetett.

Türelmes, mégis agresszív játékot vár a Ferencvárost irányító Szerhij Rebrov, aki a hétközi kupavereség okairól, valamint az elmaradt piros lapról is beszélt a Haladás elleni szombati mérkőzés előtt.

Szupermeccsek! A Real Madridot kiejtő Ajaxnak fel kell készülnie Cristiano Ronaldóra, két angol csapatnak egymásra, a Manchester Unitednek a veretlen Barcelonára, a Portónak meg el kell felejtenie a tavalyi égést. A labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolásának utózöngéi.

A Mercedes a téli teszteken, a Ferrari pedig a melbourne-i szabadedzéseken „altatott”, így a valóság talán valahol a mutatott teljesítmények között lehet. A külső körülményektől függően fordulhat a kocka a két élcsapat között. A Formula–1 idei első szabadedzésének tanulságait Zsoldos Barna foglalta össze.

Most is érdemes beleolvasni Hosszabbítás mellékletünkbe. „Mi a különbség a salak és a fű között? Nem tudom, salakot még nem szívtam” – a tenisztörténet egyik legjobb, legszínesebb játékosa, John McEnroe; „Minek köszönhető a siker? A munkának” – az öntörvényű zsenikből világverő asztalitenisz-válogatottat kovácsoló mester, Berczik Zoltán; „Amit ő csinál a labdával, az már szinte boszorkányság. A csupa klasszikus játékosból, válogatottakból regrutálódott Juventusból is kiemelkedik” – az Európa-szerte csodált gólkirály, Hirzer Ferenc.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik