HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.03.15 23:31 Frissítve: 2019.03.16 00:25

Novothny üdítővel és pizzával búcsúzott; a két élcsapat altatásai

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Üdítővel és pizzával búcsúzott társaitól Novothny Soma, az Újpest 24 esztendős támadója, akinek imponál, hogy a feljutásért küzdhet Dél-Koreában, ám tudja, visszaigazolást csak néhány hónap múlva kaphat. Az Ázsiába szerződő futballistával Babják Bence beszélgetett.

Türelmes, mégis agresszív játékot vár a Ferencvárost irányító Szerhij Rebrov, aki a hétközi kupavereség okairól, valamint az elmaradt piros lapról is beszélt a Haladás elleni szombati mérkőzés előtt.

Szupermeccsek! A Real Madridot kiejtő Ajaxnak fel kell készülnie Cristiano Ronaldóra, két angol csapatnak egymásra, a Manchester Unitednek a veretlen Barcelonára, a Portónak meg el kell felejtenie a tavalyi égést. A labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolásának utózöngéi.

A Mercedes a téli teszteken, a Ferrari pedig a melbourne-i szabadedzéseken „altatott”, így a valóság talán valahol a mutatott teljesítmények között lehet. A külső körülményektől függően fordulhat a kocka a két élcsapat között. A Formula–1 idei első szabadedzésének tanulságait Zsoldos Barna foglalta össze.

Most is érdemes beleolvasni Hosszabbítás mellékletünkbe. „Mi a különbség a salak és a fű között? Nem tudom, salakot még nem szívtam” – a tenisztörténet egyik legjobb, legszínesebb játékosa, John McEnroe; „Minek köszönhető a siker? A munkának” – az öntörvényű zsenikből világverő asztalitenisz-válogatottat kovácsoló mester, Berczik Zoltán; „Amit ő csinál a labdával, az már szinte boszorkányság. A csupa klasszikus játékosból, válogatottakból regrutálódott Juventusból is kiemelkedik” – az Európa-szerte csodált gólkirály, Hirzer Ferenc.

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.