nemzetisport.hu 2019.03.15 23:31 Frissítve: 2019.03.16 00:25

Novothny üdítővel és pizzával búcsúzott; a két élcsapat altatásai

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Üdítővel és pizzával búcsúzott társaitól Novothny Soma, az Újpest 24 esztendős támadója, akinek imponál, hogy a feljutásért küzdhet Dél-Koreában, ám tudja, visszaigazolást csak néhány hónap múlva kaphat. Az Ázsiába szerződő futballistával Babják Bence beszélgetett.

Türelmes, mégis agresszív játékot vár a Ferencvárost irányító Szerhij Rebrov, aki a hétközi kupavereség okairól, valamint az elmaradt piros lapról is beszélt a Haladás elleni szombati mérkőzés előtt.

Szupermeccsek! A Real Madridot kiejtő Ajaxnak fel kell készülnie Cristiano Ronaldóra, két angol csapatnak egymásra, a Manchester Unitednek a veretlen Barcelonára, a Portónak meg el kell felejtenie a tavalyi égést. A labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolásának utózöngéi.

A Mercedes a téli teszteken, a Ferrari pedig a melbourne-i szabadedzéseken „altatott”, így a valóság talán valahol a mutatott teljesítmények között lehet. A külső körülményektől függően fordulhat a kocka a két élcsapat között. A Formula–1 idei első szabadedzésének tanulságait Zsoldos Barna foglalta össze.

Most is érdemes beleolvasni Hosszabbítás mellékletünkbe. „Mi a különbség a salak és a fű között? Nem tudom, salakot még nem szívtam” – a tenisztörténet egyik legjobb, legszínesebb játékosa, John McEnroe; „Minek köszönhető a siker? A munkának” – az öntörvényű zsenikből világverő asztalitenisz-válogatottat kovácsoló mester, Berczik Zoltán; „Amit ő csinál a labdával, az már szinte boszorkányság. A csupa klasszikus játékosból, válogatottakból regrutálódott Juventusból is kiemelkedik” – az Európa-szerte csodált gólkirály, Hirzer Ferenc.

2020.02.22 23:10:00

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az Újpestnek is meg kell találnia a megmentőjét. Vagy ha ez nem megy, akkor a megmentőnek az Újpestet. A magyar futball egészének jövője miatt is.

2020.02.22 22:52:29

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A bajnok három gólt kapott az első félidőben, és innen már nem állt fel, szépíteni is képtelen volt.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (ÖSSZEFOGLALÓ), PÓSFAI GYULA (PERCRŐL PERCRE)

Lanzafame előbb kihagyott, majd értékesített egy büntetőt – Knezevic a hajrában egyenlített.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Nikolics tizenegyest hibázott • A zalaegerszegiek nem bírták el az emberhátrányt és a sok hibát.