Norvégia: hónapokig sötétben él az angolverő magyar védő

Vágólapra másolva!
2019.09.30. 08:48
A norvégiai Henningsvaerben él a korábbi NB I-es labdarúgó, Geri Tamás, aki 2001 őszén az Újpest FC játékosaként mutatkozott be az NB I-ben, majd futballozott többek között a Győri ETO-ban és Pápán is – olvasható az Origón.

Geri Tamás a magyarfutball.hu kimutatásai szerint 59 NB I-es bajnokin lépett pályára, míg a Lombard Pápa és a Győri ETO színeiben összesen nyolc Intertoto-kupa-mérkőzésen is szerepet kapott. A korábbi balhátvéd végigjárta az utánpótlás-válogatottakat, tagja volt a 2000 márciusában Angliát Londonban 1–0-ra legyőző U18-as csapatnak. A profi futballt abbahagyta, a norvégiai Henningsvaerben él családjával, és egy betonelemeket gyártó üzemben dolgozik.Geri Tamás a magyarfutball.hu kimutatásai szerint 59 NB I-es bajnokin lépett pályára, míg a Lombard Pápa és a Győri ETO színeiben összesen nyolc Intertoto-kupa-mérkőzésen is szerepet kapott. A korábbi balhátvéd végigjárta az utánpótlás-válogatottakat, tagja volt a 2000 márciusában Angliát Londonban 1–0-ra legyőző U18-as csapatnak. A profi futballt abbahagyta, a norvégiai Henningsvaerben él családjával, és egy betonelemeket gyártó üzemben dolgozik.

„Szóval, megvertük az angolokat Londonban, a magyar csapatban olyanokkal futballoztam, mint Torghelle Sándor, Buzsáky Ákos, vagy Kanta Szabolcs. Az angolok megtapsoltak minket, van, aki sokra vitte, van, aki kevesebbre. Ahogy hallom, Torghelle Sanyi még mindig nyomja a Vasasban, én meg itt vagyok a világ végén, de igazából nem bánok semmit sem. Így alakult, nem voltam felnőttválogatott, pedig az összes utánpótlás-válogatottat végigjártam” – mondta Geri Tamás.

Az Origo helyszíni riportját ide kattintva olvashatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik