Női futball: újabb támadó érkezett az FTC-től az MTK-hoz

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 12:38
Diószegi Fanni után Kocsán Petra is az MTK női labdarúgócsapatához igazolt, miután a bajnoki címvédő Ferencvárosnál lejárt a szerződése – számoltak be róla a kék-fehérek a hivatalos honlapjukon.

A 22 éves támadó – akinek a távozását hétfőn jelentette be az FTC, mellyel 2016 óta két bajnoki címet és négy Magyar Kupát nyert – hosszabb távon külföldi folytatásban gondolkodik, de egyetemi tanulmányai miatt most még szeretett volna itthon csapatot találni magának.hétfőn jelentette be az FTC, mellyel 2016 óta két bajnoki címet és négy Magyar Kupát nyert – hosszabb távon külföldi folytatásban gondolkodik, de egyetemi tanulmányai miatt most még szeretett volna itthon csapatot találni magának.

„Miután biztossá vált, hogy távozom az FTC-től, az egyetemi tanulmányaim miatt egyelőre szerettem volna itthon folytatni a pályafutásomat. Döntésemben főszerepet játszott, hogy az MTK vezetői által kitűzött célokkal maximálisan azonosulni tudok, valamint fontos szempont volt Varga Attila vezetőedző személye is, akit nagyon jó szakembernek tartok. Bízom benne, hogy a kezei alatt ismét jó formába lendülök, és folyamatosan fejlődni fogok” – idézi Kocsán Petrát a kék-fehérek honlapja.

„Mindig a maximumra törekszem, így nem is lehet más célom, mint a bajnokság és a kupa megnyerése. Egyik vágyam, hogy magyar csapattal a Bajnokok Ligája főtábláján szerepeljek, bízom benne, hogy erre az MTK-val lehetőségem lesz 2021-ben. Szeretnék felnőtt szinten is egyéni díjat nyerni, melyhez természetesen elengedhetetlen a csapat jó szereplése is. Amennyiben sikerül jó játékkal előrukkolnom, összejön majd a hőn áhított külföldi szerződés is” – tette hozzá a magyar válogatott csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik