Női foci: Kalmár Zsolt nővére szülés után visszatérhet az NB I-be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.26. 18:34
Több mint egy évvel azután, hogy életet adott első gyermekének, visszatérhet a női labdarúgó NB I-be Kalmár Vivien, a magyar válogatott Kalmár Zsolt nővére – számolt be róla az ETO FC Győr Facebook-oldala.

Kalmár Vivien legutóbb 2017 májusában futballozott az NB I-ben, azóta egy egyéves kisfiú boldog édesanyja. Mint azt az ETO Facebook-oldala írja, a 26 esztendős védő a téli felkészülésbe ismét bekapcsolódott, és ha Horváth Tamás vezetőedző is úgy gondolja, akkor a tavaszi szezonban újra pályára léphet az élvonalban.

„Jó állapotban vagyok, sokat edzettem a terhesség alatt és utána is. A gyorsaságom nem a régi, de azért dolgozom, hogy abban is újra az legyek. Eddig kispályán fociztam, úgyhogy a labda nem maradt ki az életemből” – idézi az ETO közösségi felülete Kalmárt, aki a Győr-Moson-Sopron megyei kispályás bajnokság élén álló Pannonhalmában nyolc meccsen hat gólt szerzett az ősszel.

„Szerencsére a családom támogat, hogy tudjak edzeni, legyen szó fociról vagy más sportról. Mindenki tudja, fontos számomra, hogy visszanyerjem a régi énemet. Általában a párom vigyáz Nimródra, amíg edzek, de előfordul, hogy a nagyszülők vagy az öcsém barátnője is besegít. Nimród mindenkivel jól érzi magát, ezért nem gond neki, ha egy-egy órát mással tölt. Ha tudnak, eljönnek a meccsekre, az apás órák addig csak még jobban összekovácsolják a két fiút” – tette hozzá Kalmár Vivien.

Kalmár Zsolt nővére hozzátette, a hosszú távú jövőjéről még nem tud nyilatkozni, ám a szezon hátralévő részében számíthatnak rá az ETO-nál.

A győri együttes a tavaszi rajt előtt a hatodik helyen áll a nyolccsapatos női NB I-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik