Női foci: jamaicai válogatott csatárt igazolt az FTC

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.08.05. 08:05
A Ferencváros női labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a jamaicai Tiffany Devonna Cameront.

A kanadai születésű, 28 éves válogatott csatár a norvég Stabaektől érkezett a zöld-fehérekhez. Tiffany Devonna Cameron korábban többek között megfordult az Egyesült Államokban, a német Bundesligában és Cipruson is.Tiffany Devonna Cameron korábban többek között megfordult az Egyesült Államokban, a német Bundesligában és Cipruson is.

Nagyjából két hónappal ezelőtt értesültem először arról, hogy a Ferencváros érdeklődik irántam. Folyamatosan kommunikáltunk ez idő alatt. Tudtam, hogy a Bajnokok Ligájában szeretnének játszani, ami nekem is nagy vágyam, ez pedig előre lendítette a dolgokat. Az is segített a döntésben, hogy van ismerősöm a csapaton belül, ugyanis Chandra Bednarral együtt játszottunk még Svédoroszágban. Természetesen az a célom, hogy minél több góllal és gólpasszal járuljak hozzá a csapat sikereihez. Emellett szeretném azt a pozitivitást is átadni, ami engem is körülvett egész eddigi karrierem során. Azt gondoltam, hogy mivel már sok helyen megfordultam, sok tapasztalatom van, ezért segítségére lehetek ennek a gárdának” – idézi a fradi.hu az új szerzemény szavait.

Tiffany Devonna Cameron az FTC hatodik nyári szerzeménye: korábban Vanessa Marques, Chandra Bednar, Siklér Kinga, Betsy Brandon, valamint Lara Ivanusa csatlakozott a gárdához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik