NB II: korábbi élvonalbeli játékosokkal erősíthet a Vác

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 12:56
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-be újonnan feljutó Vác korábbi élvonalbeli labdarúgókkal erősíthet.

A Vác tegnap az NB III-as Diósd (4–1) ellen lejátszotta első felkészülési mérkőzését, amelyen több próbajátékos is részt vett. A másodosztályra készülő váciaknál játszott többek között a korábban a Lombard Pápa színeiben az élvonalban is megforduló Dlusztus András, a legutóbb a Vasasban futballozó Hajdú Norbert, a korábban a Paksban is játszó Sipeki István, és a legutóbb a Siófokban szereplő Tajti Norbert is. Utóbbit a klub hivatalos honlapja hivatalosan is bejelentette, Csirszki Martin után ő a második nyári igazolása Sisa Tibor vezetőedzőnek.Dlusztus András, a legutóbb a Vasasban futballozó Hajdú Norbert, a korábban a Paksban is játszó Sipeki István, és a legutóbb a Siófokban szereplő Tajti Norbert is. Utóbbit a klub hivatalos honlapja hivatalosan is bejelentette, Csirszki Martin után ő a második nyári igazolása Sisa Tibor vezetőedzőnek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL

Érkezők: Csirszki Martin (DVTK, szabadon igazolható), Tajti Norbert (Siófok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Dlusztus András (SZEOL), Hajdú Norbert (szabadon igazolható), Pölöskei Péter (RKSK), Sipeki István (szabadon igazolható, legutóbb Szolnok)
Távozók: Greff Ádám (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Pölöskei Péter (RKSK)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik