NB I: Szijjártó Péter szerepet vállal a Honvéd működtetésében. A politikus cáfol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 19:33
null
Szijjártó Péter már eddig is gyakori vendég volt a Bozsik-stadionban (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport Online információi szerint változások várhatók a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapatának vezetőségében.

Úgy tudjuk, eldőlt, ami a futballöltözőkben már egy ideje beszédtéma: a jelenlegi külügyminiszter, Szijjártó Péter meghatározó szerepet vállal a jövőben a klub működésében.

Az, hogy Szijjártó pontosan milyen pozíciót tölt be a Honvédnál, egyelőre nincs tisztázva, ez a közeljövőben alakulhat ki.

Az viszont biztos, hogy a kispesti klub jelenlegi tulajdonosa, George F. Hemingway valamilyen formában továbbra is a Honvéd kötelékében marad.

Ami a csapat irányítását illeti, ott is változások várhatók, információink szerint a szezon végén Horváth Ferenc veszi át a csapatot a jelenlegi vezetőedzőtől, az olasz Marco Rossitól.

A Honvéd ma a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján 1–0-ra megverte a Ferencvárost, de 3–1-es összesítéssel a zöld-fehérek jutottak a fináléba.

George F. Hemingway a maga humoros stílusában reagált a hírre az NSO-nak: „Nem Szijjártó Péter, hanem Barack Obama lesz az, aki beszállna a Honvédba.”

A klub tulajdonosához hasonlóan Szijjártó Péter is röviden reagált sajtóképviselőjén keresztül, elmondta, egyetlen sportklub működtetésében, vezetésében sem kíván szerepet vállalni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik