NB I: Sírni kell sokat hét közben, meg meccs közben - Horváth F.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.31. 18:55
Horváth Ferenc, az MVM Paks vezetőedzője szerint hiába szerződtették egérnek csapatát a bajnok Győri ETO elleni macska-egér harchoz, a tolnaiak ebből nem kértek. Pintér Attila, az ETO mestere szerint nem volt kétséges: a győriek megszerzik első sikerüket a szezonban.

„Nehéz ilyenkor bármit mondani. Azt hiszem, nem látszott, hogy a legutóbbi bajnok és a legutóbbi 13. helyezett játszik, teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Győrnek. A macska-egérből egérnek szerződtettek minket, de nem voltunk azok, úgyhogy szerintem jól játszottunk. Sokat tanulok én is mint edző, egy biztos, hogy sírni kell sokat hét közben is, meg meccs közben is, és akkor a bírók is így vezetik a meccset... Sajnos kiscsapat vagyunk, de elviseljük, csináljuk tovább. A bajnok otthonában így kikapni kettő nullára bőven belefér. Játékban sokat léptünk előre, bátran futballoztunk, főleg a második félidőben. Az első félidőben sem játszottunk alárendelt szerepet – azt gondolom, sok örömöt fogunk még szerezni a paksi szurkolóknak" – fogalmazott a Sport Televízió stábjának Horváth Ferenc.Horváth Ferenc.

„Ez a csapat tud küzdeni és tud jól is játszani... Úgy érzem, nem volt kétséges, hogy meg tudjuk nyerni a találkozót. Voltak nagyon jó mérkőzéseink, vezettünk is, és nem tudtuk megszerezni a három pontot; hál' Istennek most újra beleszagolt a csapat, hogy milyen is nyerni. [Varga] Roli három-négy olyan szituációban adta el a labdát, hogy abból indulni tudott a Paks – de nincs semmi gond, van, amikor egy játékosnak így megy. Azt gondoltuk, hogy behozunk egy olyan játékost, aki hozzá hasonlóan jól hozza le az egy az egyeket, illetve reméltem, hogy pontosabban tud passzolni; ezért történt meg a csere" – értékelt Pintér Attila.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik