nemzetisport.hu 2016.07.31 00:41 Frissítve: 2016.07.31 09:27

NB I: Sajnálom, hogy nem a BL-ben szakadt fel a gát - Nagy D.

A labdarúgó NB I 3. fordulójának rangadóján a Ferencváros hazai pályán 6–2-re kiütötte az eddig hozzá hasonlóan hibátlan DVTK-t. A mérkőzést követően Bognár István értékelte a diósgyőriek játékát, valamint Nagy Dominik, a Ferencváros labdarúgója beszélt az NSO Tv-nek saját teljesítményéről és kitért a szurkolókra is.

 

 

„Aki a tapsot elviseli, annak a füttyszót is el kell viselnie – kezdte értékelését Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője. – Nem játszottunk ma jól, a Ferencváros teljesen más sebességi szinten futballozott. Megtettünk mindent, de erőben egyelőre sokkal jobban állnak a zöld-fehérek.”

„Nincs mit szépíteni, rossz napot fogtunk ki. Gyönyörű gólokat lőtt a Fradi, annak örülök, hogy azért annyi tartás volt a csapatban, hogy két gólt is szerezzen. Sok mindenben kell javulnunk, dolgozunk a hibák kijavításán. Látszik, hogy más szintet képvisel az FTC, sokat kell dolgoznunk azon, hogy mi is oda kerüljünk, akkor talán lesz esélyünk.”

„Igazán szép gólt rúgtam, én is meglepődtem, a lábam fájt is a lövés után – mondta mosolyogva Emir Dilaver, aki nem akármilyen találatot szerzett. – A szezon előtt a célkitűzésem két-három gól volt, örülök, hogy a harmadik összecsapásra ezt sikerült teljesítenem. Boldog vagyok, hogy a Partizani elleni mérkőzés után így tudtunk játszani, gratulálok a csapatnak és a klubnak.”

Thomas Doll, a Ferencváros trénere úgy látja, jó útra lépett együttese.

„Ez szép foci volt, nagyszerű gólokkal. A játékosok nagyon akartak, mindent megtettek, ez meglátszott rajtunk. Szépen kidolgozott találatok, kialakított lehetőségek voltak, bejött a taktika, hogy két csatárral játszottunk. Ráléptünk arra az útra a bajnokságban is, ahová tartozunk.”

LABDARÚGÓ NB I
3. FORDULÓ

FERENCVÁROS–DVTK 6–2 (Trinks 33., Leandro 51., Djuricin 63., 86., Dilaver 67., Gera Z. 84., ill. Vela 78., Tamás 90.)

A MÉRKŐZÉS ONLIVE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”