HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.30 14:09 Frissítve: 2015.06.30 17:50

NB I: Rudolf Gergely még Debrecenben is kiköthet

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Rudolf Gergely aligha lesz a vele kapcsolatban korábban szóba kerülő Videoton játékosa, ellenben nem lennénk meglepve, ha visszatérne Debrecenbe.

HIRDETÉS
Rudolf Gergely (balra) itt még ETO-mezben (Fotó: Földi Imre)

 

Úgy tudjuk, a Győri ETO-tól távozó Rudolf Gergely külföldről egyelőre nem kapott neki megfelelő ajánlatot, és a vele eddig hírbe hozott hazai klubokkal, így a Puskás Akadémiával és a Videotonnal sem jutott egyről a kettőre.

Jelenleg ott tart, hogy az NB III-as Nyíregyháza edzéseit látogatja, hogy egy jó ajánlat megérkezéséig formában tartsa magát.

 
Hondurasi és szerb játékos a Nyíregyháza edzésein

Debrecenből származó hírek szerint azonban a Lokinál még szóba kerülhet a szerződtetése.

Egyelőre semmilyen konkrét lépés nem történt, tárgyalásig még nem jutottak el a felek, de ha külföldről továbbra sem érkezik érdemi megkeresés, akkor a debreceni szerződés reális opciónak tűnik a 30 éves, 28-szoros válogatott futballista esetében. (Más kérdés, hogy nem biztos, hogy mindenki szívesen látná a klubnál, mert a távozásakor nézeteltérés alakult ki közte és a vezetőség között.)

A nemzetközi kupát megcélzó csapatok közül ugyanis ha a Videotont kizárhatjuk a körből – márpedig úgy tudjuk, Rudolf fehérvári szerződtetésének minimálisra csökkent az esélye –, máshonnan nem számíthat megfelelő ajánlatra. A Ferencvárosnál és az MTK-nál nem elsősorban az ő posztjára szeretnének új játékost, Diósgyőrben még egyszer aligha kerül szóba a neve, míg az Újpest már kereste volna, ha igényt tartana rá. A maradék hét klubból pedig valószínűleg csak Felcsúton tudnának olyan ajánlatot tenni neki, amin elgondolkodna, ám a Puskás Akadémiának sincs feltétlenül szüksége új támadóra Lencse László és Tischler Patrik mellé.

A Lokinál viszont értesüléseink szerint Kondás Elemér vezetőedző szívesen igazolna még valakit a támadószekcióba. Rudolf 2007 és 2010 között játszott a DVSC-ben, és két bajnoki címet nyert a klubbal, amelynél 52 NB I-es meccsen 26 gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kovács Ádám (Soproni VSE), Króner Martin (ZTE), Sigér Dávid (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Könyves Norbert (Paks), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolható, próbajáték), Rudolf Gergely (Győri ETO – szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica de Coimbra – Portugália, szabadon igazolhatóként), Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL

Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Gengeliczki Gergő (Mezőkövesd), Perger Bence (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Borsi Dávid, Jagodics Bence (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Marko Milovac (szerb, Várda SE), Pálinkás Gergő, Pölöskey Péter (szabadon igazolható, legutóbb PMFC), Luis Ramos (hondurasi, AZAL PFK – Azerbajdzsán), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható), Tóth Dániel (Szolnok, szabadon igazolható), Vámos Márk

Távozók:  Balogh János (DVSC, szabadon igazolhatóként), Fodor Ferenc (Puskás Akadémia), Hrabina Alex (Szolnok), Koller Krisztián (ZTE), Pekár László (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók: 

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bosnjak Predrag (FTC, onnan Haladás)

Távozhatnak:
HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.17 00:18:15

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ma 15 esztendeje, 2003. június 17-én 58 éves korában halt meg a legendás televíziós sportriporter, Knézy Jenő.

2018.06.16 10:25:45

Labdarúgó NB I SZÖVEG: PIETSCH TIBOR, FOTÓ: TÖRÖK ATTILA

„Kipihentem magam, feltöltődtem. Indulnék már a csatába! Május elsején volt egy éve, hogy eljöttem Mezőkövesdről.”

2018.06.12 16:01:54

Labdarúgó NB I P. K.

Íme, olvasóink válogatottja, őket is a Honvéd olasz csatárának játéka győzte meg leginkább.

2018.06.12 22:30:41

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL Ő az, aki a mintegy harminc esztendő alatt Magyarországon megforduló sok-sok megélhetési légiós kevés ellenpontjának egyikeként tényleg hasznára van nemcsak klubjának, hanem egész labdarúgásunknak.

2018.06.07 09:38:09

Labdarúgó NB I MAROSI GERGELY, PÓR KÁROLY

Ferencvárosi „vereségrekord” • Aranyérmes légiós testvérpárok • Boldogító igen és kiesés.

HIRDETÉS
HIRDETÉS