nemzetisport.hu 2015.06.30 14:09 Frissítve: 2015.06.30 17:50

NB I: Rudolf Gergely még Debrecenben is kiköthet

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Rudolf Gergely aligha lesz a vele kapcsolatban korábban szóba kerülő Videoton játékosa, ellenben nem lennénk meglepve, ha visszatérne Debrecenbe.

Rudolf Gergely (balra) itt még ETO-mezben (Fotó: Földi Imre)

 

Úgy tudjuk, a Győri ETO-tól távozó Rudolf Gergely külföldről egyelőre nem kapott neki megfelelő ajánlatot, és a vele eddig hírbe hozott hazai klubokkal, így a Puskás Akadémiával és a Videotonnal sem jutott egyről a kettőre.

Jelenleg ott tart, hogy az NB III-as Nyíregyháza edzéseit látogatja, hogy egy jó ajánlat megérkezéséig formában tartsa magát.

 
Hondurasi és szerb játékos a Nyíregyháza edzésein

Debrecenből származó hírek szerint azonban a Lokinál még szóba kerülhet a szerződtetése.

Egyelőre semmilyen konkrét lépés nem történt, tárgyalásig még nem jutottak el a felek, de ha külföldről továbbra sem érkezik érdemi megkeresés, akkor a debreceni szerződés reális opciónak tűnik a 30 éves, 28-szoros válogatott futballista esetében. (Más kérdés, hogy nem biztos, hogy mindenki szívesen látná a klubnál, mert a távozásakor nézeteltérés alakult ki közte és a vezetőség között.)

A nemzetközi kupát megcélzó csapatok közül ugyanis ha a Videotont kizárhatjuk a körből – márpedig úgy tudjuk, Rudolf fehérvári szerződtetésének minimálisra csökkent az esélye –, máshonnan nem számíthat megfelelő ajánlatra. A Ferencvárosnál és az MTK-nál nem elsősorban az ő posztjára szeretnének új játékost, Diósgyőrben még egyszer aligha kerül szóba a neve, míg az Újpest már kereste volna, ha igényt tartana rá. A maradék hét klubból pedig valószínűleg csak Felcsúton tudnának olyan ajánlatot tenni neki, amin elgondolkodna, ám a Puskás Akadémiának sincs feltétlenül szüksége új támadóra Lencse László és Tischler Patrik mellé.

A Lokinál viszont értesüléseink szerint Kondás Elemér vezetőedző szívesen igazolna még valakit a támadószekcióba. Rudolf 2007 és 2010 között játszott a DVSC-ben, és két bajnoki címet nyert a klubbal, amelynél 52 NB I-es meccsen 26 gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kovács Ádám (Soproni VSE), Króner Martin (ZTE), Sigér Dávid (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Könyves Norbert (Paks), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolható, próbajáték), Rudolf Gergely (Győri ETO – szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica de Coimbra – Portugália, szabadon igazolhatóként), Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL

Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Gengeliczki Gergő (Mezőkövesd), Perger Bence (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Borsi Dávid, Jagodics Bence (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Marko Milovac (szerb, Várda SE), Pálinkás Gergő, Pölöskey Péter (szabadon igazolható, legutóbb PMFC), Luis Ramos (hondurasi, AZAL PFK – Azerbajdzsán), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható), Tóth Dániel (Szolnok, szabadon igazolható), Vámos Márk

Távozók:  Balogh János (DVSC, szabadon igazolhatóként), Fodor Ferenc (Puskás Akadémia), Hrabina Alex (Szolnok), Koller Krisztián (ZTE), Pekár László (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók: 

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bosnjak Predrag (FTC, onnan Haladás)

Távozhatnak:

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.18 23:16:53

Labdarúgó NB I DLUSZTUS IMRE

ALAPVONAL. A grund attól attól volt igazán hatékony, hogy az önfeledten, szeretetből játszó, így speciális játékintelligenciát és kiváló erőnlétet szerző gyerekek mellett, mögött állt egy mester, egy édesapa, aki tudott futballozni, netán maga is edző volt.

2018.02.17 12:51:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A zöld-fehérek hazai pályán már három góllal vezettek a Domzale ellen, de a végén kétszer is betaláltak a szlovénok.

2018.02.17 00:18:27

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Ereje teljében lévő jó külföldi játékos nem szerződik hozzánk.

2018.02.15 08:37:15

Labdarúgó NB I BORSI GERGELY

„Mi is beszéltünk már róla, hogy jó úton járunk, s ha így folytatjuk, meglesz az eredménye.”

2018.02.14 23:07:20

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. A futball, mint valami irányjelző bója a tengeren, mutatta neki az idő múlását. Nem úgy gondolt vissza a fiatalságára, hogy családi események, születésnapok jutottak eszébe, hanem a világbajnokságok kapcsán, például ahogy Farkas Jancsi kapásgólt lő a braziloknak…