NB I: Rossi nem látott még ilyen rossz Fradit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.24. 20:57
Marco Rossi, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője feldúltan értékelte a Ferencvárossal szemben 1–0-ra elveszített bajnoki mérkőzésüket. A zöld-fehéreket irányító Thomas Doll örül, hogy hamarosan vége a bajnokságnak.

„Nagyon mérges, ugyanakkor elégedett is vagyok. Sohasem láttam még a Ferencvárost ilyen rosszul játszani. A Fraditól még ilyet nem láttam, hogy a hetvenedik perctől húzta az időt. Sokszor érkeztünk a kapu elé, de minden ziccerünk kimaradt. A Ferencváros egy gólt szerzett ellenünk, és akkor eggyel kevesebben voltunk a pályán. Olasz vagyok, kiskorom óta ismerem a Honvédot. Tisztelni kellene a Honvédot, Magyarországon pedig ez nem így van annak ellenére, hogy külföldön a legismertebb klub. Csak annyit kérek, hogy tiszteljék a Honvédot. Hogy kik? Nem a Ferencváros játékosaira, szurkolóira vagy dolgozóira gondolok. Ha nem, akkor találják ki önök, hogy kire...” – mondta Marco Rossi, majd arra a kérdésre, hogy a játékvezetőre gondolt-e, azt válaszolta, ezt nem ő mondta...

Az olasz tréner még a pályán a mérkőzés után a SportTV-nek a következőt mondta: „Érthető, hogy feldúlt vagyok, mindenki láthatta a mérkőzést. Egy Ferencváros szintű csapatnak nincs szüksége külső segítségre. A helyzeteket kihagytuk, ez tény, nyilván megvan az oka annak, hogy a Honvéd ott áll, ahol. Amúgy elégedett vagyok a játékosaimmal, büszke vagyok rájuk, de azt el kell mondani, hogy a játékvezető nem látott egy kezezést a tizenhatoson belül, és a kérdéses szituációkban is mindig a Ferencváros javára ítélt. Ez nem történhet meg.” Marco Rossi, majd arra a kérdésre, hogy a játékvezetőre gondolt-e, azt válaszolta, ezt nem ő mondta...

Az olasz tréner még a pályán a mérkőzés után a SportTV-nek a következőt mondta: „Érthető, hogy feldúlt vagyok, mindenki láthatta a mérkőzést. Egy Ferencváros szintű csapatnak nincs szüksége külső segítségre. A helyzeteket kihagytuk, ez tény, nyilván megvan az oka annak, hogy a Honvéd ott áll, ahol. Amúgy elégedett vagyok a játékosaimmal, büszke vagyok rájuk, de azt el kell mondani, hogy a játékvezető nem látott egy kezezést a tizenhatoson belül, és a kérdéses szituációkban is mindig a Ferencváros javára ítélt. Ez nem történhet meg.”

„Keményen dolgoztunk, nem szabad elfelejteni, hogy szerdán is pályára kellett lépnünk – mondta Thomas Doll a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. – Köszönetet szeretnék mondani a csapatnak a hozzáállásáért. Nem volt örömfoci, de sok a sérültünk, ezért örülök, hogy hamarosan vége a bajnokságnak. Ma sem kaptunk ki itthon, megnyertük a Magyar Kupát, és ezüstérmesek lettünk az NB I-ben, nem lehetünk elégedetlenek. A mérkőzés előtt is mondtam a csapatnak, csak az eredmény a fontos. Hiányzott Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Busai Attila, akik a támadásban nagy szerepet játszanak. Böde Dániel így támadó középpályást játszott, és bekerült Benjamin Lauth is. Tudtam, hogy nehéz találkozó vár ránk, ahogy szerdán a Ligakupában is. Nem tudom, ki az, akit bevethetek még... A szünetben Varga Rolandot is sérülés miatt kellett lecserélni, de az övé nem olyan súlyos, mint Busaié.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik