NB I: Pontes egy szóval elmondta, mi hiányzott a Debrecenből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.20. 22:26
Davide Lanzafame szabadrúgásból elért góljával ismét megviccelte idegenben a Budapest Honvéd a a Debrecent, a kispestiek 1–0-ra győztek a labdarúgó NB I 10. fordulójának nyitó mérkőzésén. A találkozót követően a két vezetőedző, Leonel Pontes és Marco Rossi értékelt az M4 Sportnak.

„Hatvan percen keresztül jól játszottunk, csupán a gól hiányzott a mérkőzésből. Taktikailag és fizikailag is folyamatosan fejlődünk, úgy érzem, hogy ma rászolgáltunk volna legalább a döntetlenre. El kell hinnünk, hogy képesek vagyunk megnyerni a mérkőzéseket. A helyzetekben kell jobban koncentrálnunk” – értékelt Leonel Pontes, a Debrecen vezetőedzője az M4 Sportnak.Leonel Pontes, a Debrecen vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Az első félidőben jól játszottunk, megvoltak a helyzeteink, már akkor meg kellett volna rúgni a gólokat, de sajnos csak egyet sikerült. A második félidőben egyáltalán nem tudtuk a mi futballunkat játszani és be kell vallani, hogy nagyon ránk jött a Debrecen. Ha rúgnak egy gólt és döntetlen lett volna, akkor nem szólhattunk volna semmit. A Debrecen egy jó játékosokból álló csapat, nem számít, hogy jelenleg mögöttünk van a tabellán, számolni kell vele a magyar futballban” – mondta Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője az M4 Sportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik