NB I: Pölöskey Péter mégsem tud elszerződni Pécsről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 15:43
Korábban a PMFC labdarúgócsapata is megerősítette, hogy Pölöskey Péter közös megegyezéssel távozik a klubtól, ám a játékost képviselő menedzserirodától azt a tájékoztatást kaptuk, változhat a helyzet, mert a szabályok értelmében a Debrecen és a PMFC után egy harmadik klubban már nem léphet pályára ebben a szezonban.

„Júliusban egyszer, a Szuperkupában Pölöskey Péter már játszott a DVSC-Teva színeiben, amely klubtól később kölcsönbe Pécsre került. A szabályok értelmében pedig egy idényen belül egy harmadik együttesben már nem szerepelhet, pedig már közel állt, ahhoz, hogy megegyezzen a Kecskeméttel. Számára az előző időszak a klubváltással, beilleszkedéssel telt el. A pécsi szakmai stábtól bizalmat kapott, nyolc mérkőzésen szerepelt, négyszer volt kezdő, s két gólig jutott. – nyilatkozta a játékost képviselő FMF menedzseriroda részéről Berkes Péter a Nemzeti Sport Online-nak.

A játékosügynök azt most még nem tudta megmondani, hogy a csatár ezek után hol folytatja a pályafutását. Úgy tudjuk, hogy a baranyaiak szakmai stábja számítana rá a tavaszi szezonban is. Elvileg Debrecenben is futballozhatna, de úgy tudjuk egyelőre nem került szóba, hogy visszatér a Lokihoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik