PMFC: Pölöskey Péter kölcsön után végleg a Pécsé

Vágólapra másolva!
2014.07.10. 13:56
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC hosszú távra szerződtette az eddig kölcsönjátékosként nála szereplő Pölöskey Pétert.

Pölöskey korábban a BKV Előre, a Haladás, a Ferencváros, a REAC és a DVSC csapatában futballozott, utóbbiból kölcsönbe szerződött tavaly augusztusban Pécsre, most pedig végleg a baranyaiak játékosa lett.

„Mindenképpen szeretnénk megerősíteni a támadószekciót, ennek egyik lépése volt Péter szerződtetése – mondta Győri János, a PMFC-MATIAS ügyvezetője a pmfc.hu-nak. – A klub részéről a bizalom jele a hosszú távú kontraktus. Azt várjuk a játékostól, hogy kiegyensúlyozott teljesítménnyel és gólokkal hálálja meg gesztusunkat.”

„Nagyon örülök, hogy Pécsen maradhatok – így Pölöskey. – Minden tőlem telhetőt megteszek, és igyekszem a csapat hasznára lenni. Remélem, meg tudjuk ismételni a múlt idénybeli jó szereplést.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Heffler Norbert (Paksi FC, legutóbb Sopron), Holczer Ádám (Kozármisleny– kölcsönből vissza), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsön után végleg)
Távozott/távozhat: Bailo Dávid (ZTE), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Fröhlich Roland (Dunaújváros?), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza), Steer Bence (?), Városi Viktor (Haladás), Zsdrál Miroszláv (?)
Kiszemeltek: Davor Bratic (horvát, Kastrioti – Albánia, próbajáték), Lázok János (Paks), Simon Attila (Paks), Vermes Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik