nemzetisport.hu 2013.08.24 19:00 Frissítve: 2014.05.09 01:18

NB I: „Önteltek, beképzeltek, alulmotiváltak voltunk”

Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I ötödik az eddig veretlen Lombard Pápa hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a DVTK-tól. A mérkőzést közvetítő Sport Televíziónak adott nyilatkozatában Tóth Bálint, a pápaiak vezetőedzője elmondta, csapata öntelten, nagyképűen játszott, aminek meglett az eredménye, míg a diósgyőrieket irányító Tomiszlav Szivics szerint a befektetett munka meghozta a gyümölcsét.

 

Tóth Bálint (a Lombard Pápa vezetőedzője): – Ma egy egész más, egy öntelt, beképzelt, alulmotivált csapat lépett pályára, ez az egymás utáni három győzelem eredménye. Hozzáállás kérdése az egész. A félidőben már mondtam a játékosoknak, hogy ennek kettő a vége, nem ide, végül egy lett belőle. Az a mentalitás, amit mutattunk, ehhez vezet. Saját bőrükön fogják megtapasztalni a futballisták, hogy mennyit kell dolgozniuk ahhoz, hogy maguk mellett tudhassák a szerencsét. Ha nem kapunk észhez, akkor a jövőben elbillen a mérleg nyelve.

Tomiszlav Szivics (a DVTK vezetőedzője): – Ebben a szezonban az eddigi legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Az első félidő tökéletes, parádés volt, a két lessel nem foglalkozom, mert jól játszottunk. Le a kalappal a játékosok előtt, végig küzdöttek, hajtottak. Nem vagyok nagyképű, ha azt mondom, megérdemeltük a győzelmet. Ha már mi nem tudunk gólt szerezni, akkor rúgjon helyettünk a Pápa, de nagyon sok helyzetet hagytunk ki, görcsölünk a lehetőségeknél. Úgy érzem, hogy abból, amit betettünk a bankba, ma visszakaptunk valamit. Magas iramú meccs volt, akkor is ezt mondanám, ha nulla nulla lett volna a vége, mi viszont ebben az iramban még nem vagyunk képesek kilencven percen át jól játszani, csak olyan hetven percig, de igyekszünk ezen javítani. Annyira kellett nekünk a három pont, mint egy falat kenyér, de hétfőtől már a következő meccsre, az Újpest ellenire fogunk koncentrálni, ami nem lesz egyszerű. A csodálatos szurkolótáborunk is megérdemli ezt a győzelmet.

 

2020.06.04 23:43:32

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ahogy a reklám mondta: új nyár, új fürdőruha.

2020.06.03 13:45:27

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

A Mezőkövesd egyszer egyenlített, másodszor már nem volt válasza • El-selejtezőben indulhatnak a kispestiek.

2020.06.02 21:12:49

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Oda lehet érni itthonról a csúcsra magyar futballedzőként.

2020.06.02 15:42:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A góllövőlista vezetője 9-es osztályzatot kapott. Az NS szerint Iványi Zoltán tévedett Diósgyőrben.