NB I: Nem akarok olyat mondani, ami nem idevaló - Komjáti András

Vágólapra másolva!
2011.07.30. 19:37
Komjáti Andrást, a Vasas labdarúgócsapatának szakvezetőjét nagyon felzaklatta a Bp. Honvéd otthonában elszenvedett súlyos szombati vereség (0–4), nem kívánt hosszabban értékelni a Sport Televízió mikrofonja előtt. Supka Attila, a kispestiek trénere a második félidőben történtekkel volt elégedettebb.

SUPKA ATTILA (Bp. Honvéd): – A vezetés megszerzése ellenére az első félidőben szerényebb teljesítményt nyújtottunk, mint a legutóbb Szombathelyen. Megbeszéltük, hogy presszingeljük őket, ebből például alig egy-két példát láthattunk a szünet előtt. A második félidőre aztán felpörögtünk, agresszívebbek lettünk, több labdaszerzés sikerült az ellenfél térfelén. Ha nem tudtunk labdát szerezni, gyorsan visszazárkóztunk, ez is a megbeszélteknek megfelelően történt. Ami a kényszerű cseréket illeti, Délczegnek felszakadt a fejbőre, Vernes Ricsinek pedig sajnos, úgy tűnik, súlyos a térdsérülése.SUPKA ATTILA (Bp. Honvéd): – A vezetés megszerzése ellenére az első félidőben szerényebb teljesítményt nyújtottunk, mint a legutóbb Szombathelyen. Megbeszéltük, hogy presszingeljük őket, ebből például alig egy-két példát láthattunk a szünet előtt. A második félidőre aztán felpörögtünk, agresszívebbek lettünk, több labdaszerzés sikerült az ellenfél térfelén. Ha nem tudtunk labdát szerezni, gyorsan visszazárkóztunk, ez is a megbeszélteknek megfelelően történt. Ami a kényszerű cseréket illeti, Délczegnek felszakadt a fejbőre, Vernes Ricsinek pedig sajnos, úgy tűnik, súlyos a térdsérülése.

KOMJÁTI ANDRÁS (Vasas): – Most inkább csendben maradnék, ideges vagyok, és nem akarok olyasmit mondani, ami nem idevaló... Gratulálok a Honvédnak a győzelméhez!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik