NB I: négy hónapra eltilthatják a Kisvárda légiósát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.14. 22:44
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ugyan még nem tette közzé a fegyelmi határozatokat, de az NB I-es Kisvárda saját forrásaira hivatkozva arról számolt be, hogy súlyos büntetést kaptak a futballistái.

A Kisvárda a hivatalos honlapján azt írja, nem hivatalos forrásokból úgy értesült a klub, hogy a Ferencváros ellen kiállított Anton Sindert négy hónapra eltiltottak minden futballal kapcsolatos tevékenységtől. Ez azt jelentené, hogy az ukrán légiós legközelebb december 11. után léphetne pályára, a Kisvárda utolsó idei bajnokiján (december 15-én az MTK-t fogadják a szabolcsiak). Anton Sindert négy hónapra eltiltottak minden futballal kapcsolatos tevékenységtől. Ez azt jelentené, hogy az ukrán légiós legközelebb december 11. után léphetne pályára, a Kisvárda utolsó idei bajnokiján (december 15-én az MTK-t fogadják a szabolcsiak).

Mint ismert, a Kisvárda ukrán játékosa leüvöltötte Pintér Csaba játékvezető fejét közvetlen közelről, miután sárga lapot kapott – nem csoda, hogy villant egyből a piros is. Sindert az eset után az U17-esekhez irányította Dajka László vezetőedző.

Az FTC ellen piros lapot kapó másik légiós, Theodorosz Beriosz három meccsre szóló eltiltást kapott a Kisvárda nem hivatalos forrásai szerint. A görög légiós fejbe talpalta a zöld-fehérek középpályását, Matías Rodríguezt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik