NB I: nagy a Fradi-várás – ma is kinyit a békéscsabai pénztár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.13. 08:09
A nagy érdeklődésre való tekintettel szombaton is lehet jegyet vásárolni Békéscsabán a Ferencváros elleni NB I-es labdarúgó-mérkőzésre. A találkozó 15.30-tól kezdődik.

Tekintettel a hatalmas érdeklődésre és a mérkőzés napján történő belépőjegy vásárlási igények megnövekedésére, a hatóság engedélyezte a hazai kasszák megnyitását 2016. február 13-án (szombaton) reggel nyolc órától – írja az 1912elore.hu. Tekintettel a hatalmas érdeklődésre és a mérkőzés napján történő belépőjegy vásárlási igények megnövekedésére, a hatóság engedélyezte a hazai kasszák megnyitását 2016. február 13-án (szombaton) reggel nyolc órától – írja az 1912elore.hu.

Így akinek még nem sikerült megváltani belépőjegyét a Békéscsaba–Ferencváros összecsapásra, az a mérkőzés napján megteheti. Kizárólag a hazai pénztárak lehetnek nyitva, mivel a vendégszektorokba már minden jegy elkelt.

A békéscsabaiak felhívják a szurkolók figyelmét, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra a vásárlást, hiszen igen nagy számú közönség érkezik, és a biztonsági ellenőrzések miatt a bejutás lassabban halad majd a szokásosnál.

20. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Február 13., szombat
15.30 Puskás Akadémia–DVTK Vad II István
15.30
Honvéd–HaladásAndó-Szabó Sándor
  MTK–Paks – ELHALASZTOTTÁK(Farkas Ádám)
15.30 Békéscsaba–Ferencváros (Tv: M4 Sport)Karakó Ferenc
15.30 DVSC–VasasErdős József
18.00Újpest–Videoton (Tv: M4 Sport)Kassai Viktor
A bajnokság állását itt nézheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik