NB I: Moniz szerint nem Otten hibáján ment el a meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.04. 18:59
null
A ferencvárosiak holland vezetőedzője a szünetben próbálta nyugtatni a játékosait (Fotó: Mirkó István)
Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője a Videoton elleni vereség után elmondta, nem Mark Otten nagy hibáján ment el a meccs, hiszen utána is megvoltak a lehetőségeik. José Gomes szerint a Videoton jó úton halad a céljai megvalósítása felé.

José Gomes (a Videoton vezetőedzője): „Nem tudom, hogy szervezettebbek voltunk-e a hazaiaknál, de gratulálok a csapatomnak, még több gólt is lőhettünk volna. A Fradinak is megvoltak persze a helyzetei. Mindkét együttes a legtöbbet megtette ebben az időjárásban. Keményen küzdöttünk a három pontért, a játékosok végrehajtották, amit kértem tőlük, jó úton járunk a célunk megvalósítása felé."

Ricardo Moniz (az FTC vezetőedzője): „Nem változott a helyzetünk Otten hibájával, Tuijpnak három nagy lehetősége is volt a gólszerzésre az első félidőben. Próbáltam nyugtatni a fiúkat a szünetben, a levegőben lógott, hogy mi találunk be, és fontos volt, hogy ne kapjunk újabb gólt. A tizenegyest még vissza kell néznem. Böde sérülés miatt nem kezdett, és így is többet kellett játszania, mint amit előre terveztünk."
(a Duna Tv nyomán)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik