NB I: Mintha nem lehetnénk bajnokok… – Thomas Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.19. 23:53
A két vezetőedző, Michael Oenning (Vasas) és Thomas Doll (Ferencváros) a következőképpen értékelte a két NB I-es labdarúgócsapat fordulatos, 2–2-re végződő szombat esti rangadóját.

„Nagyon intenzív mérkőzés volt, jól kezdtünk, korán gólt szereztünk – idézi a fradi.hu Thomas Dollt. – Kevés helyzet alakult ki, mivel mindkét csapat keveset engedett a másiknak, továbbá gond volt, hogy Ramírez kiállítása miatt sok időt emberhátrányban kellett töltenünk. Semmilyen szemrehányást sem tehetek a fiúknak, nagyon hosszú időn keresztül igyekeztünk mindent elviselni, még kettő egyre is vezettünk, Dibusz két büntetőt fogott, de a végén meg lettünk büntetve, amikor kiegyenlített a Vasas… A munka a csapattal nagyon sok örömet okoz, de minden más, ami körülvesz bennünket, elkeserít… Mintha nem lehetnénk bajnokok… Nyolcadik vagy kilencedik büntető ez ellenünk, ilyet edzőként még nem tapasztaltam…”fradi.hu Thomas Dollt. – Kevés helyzet alakult ki, mivel mindkét csapat keveset engedett a másiknak, továbbá gond volt, hogy Ramírez kiállítása miatt sok időt emberhátrányban kellett töltenünk. Semmilyen szemrehányást sem tehetek a fiúknak, nagyon hosszú időn keresztül igyekeztünk mindent elviselni, még kettő egyre is vezettünk, Dibusz két büntetőt fogott, de a végén meg lettünk büntetve, amikor kiegyenlített a Vasas… A munka a csapattal nagyon sok örömet okoz, de minden más, ami körülvesz bennünket, elkeserít… Mintha nem lehetnénk bajnokok… Nyolcadik vagy kilencedik büntető ez ellenünk, ilyet edzőként még nem tapasztaltam…”

„A meccs végére pár ősz hajszállal több lett a fejemen – mondta Michael Oenning a vasasfc.hu-nak. – Mondtam a játékosaimnak, hogy ezt az unokáiknak is mesélni fogják. Nagy árat fizettünk ezért az egy pontért, Saglikot elveszítettük. Örülök az eredménynek, mi voltunk az a csapat, amelyik nyerni akart. Büszke vagyok a csapatomra, az egységgel hegyeket tudnak megmozgatni. (Ferenczi) Pista sztorija egy soha véget nem értő történet, egyelőre nem gondolkodunk a nyugdíjazásában…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik