NB I: „Mint amikor az ember F1-et néz, aztán elalszik rajta”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.27. 18:57
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője az Újpest ellen 1–0-ra megnyert bajnoki után úgy nyilatkozott, csapata lassabban játszott, mint a korábbi meccsein, de a sikeréhez nem férhetett kétség, és még a bajnoki cím is elérhető lehet.

„Egy kicsit langyos volt az egész meccs, mint amikor az ember leül Forma–1-et nézni egy jó kávé mellett, aztán szép lassan elalszik rajta. Ennél gyorsabban szoktunk játszani, frissebbek szoktunk lenni. Gondoltam, hogy ezt a meccset csak egy ilyen klasszis megoldás döntheti el, és ez így is történt" – mondta Horváth Ferenc a meccs után az M1 kamerája előtt.Horváth Ferenc a meccs után az M1 kamerája előtt.

„Bár nem volt annyira éles a csapatom, de a győzelmünkhöz nem fért kétség. Az Újpestnek egyetlen egy kapura lövése volt a végén, egyébként végig kontrolláltuk a meccset. A magunk által felállított mércéhez képest egy picit lassabban játszottunk. Reálisnak tartom, hogy ledolgozzuk a Debrecen elleni hárompontos hátrányunkat, a futballban bármi megtörténhet."

ÁLMOS MECCS – HORVÁTH FERENC A KIELÉGÜLÉSRE VÁR

Az Újpestet irányító Nebojsa Vignjevics megérti, hogy a drukkerek elégedetlenek a lilákkal.

„Egyetértek a szurkolókkal, kilencven perc alatt csak egyszer lőttünk kapura. A korábbi meccseken is hasonló problémákkal küzdöttünk. Sok hibát követtünk el a középpályán, nem úgy játszottunk, mint egy igazi csapat, így az ETO megérdemelte az egy nullás győzelmet – nyilatkozta Nebojsa Vignjevics. – Az ellenfél motiváltabb volt, mint mi, hiszen a bajnoki címért küzd. A cserékkel megpróbáltam változtatni a csapatom játékán, de nem sikerült. A Győr jobb csapat, mint mi."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik