NB I: Mindenkinek meggyűlik majd a baja a DVTK-val – Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.11. 20:58
A labdarúgó NB I 26. fordulójának keddi játéknapján a kiesés elől menekülő DVTK Mezőkövesden 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot. A meccs után a két tréner, Marco Rossi és Bódog Tamás értékelte a látottakat.

„Sokkal többet futottak és küzdöttek, mint mi. Mindent megtettek a pályán, korábban erre hívtam fel a saját játékosaim figyelmét is – mondta Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője. – A Diósgyőr megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, nekünk csak a gratuláció marad a meccs után. A többi csapatnak is biztosan meggyűlik majd a baja a DVTK-val. Nem néztük le az ellenfelet, ma túl sok játékosunk is rossz napot fogott ki, főleg a középpályán szenvedtünk.”Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője. – A Diósgyőr megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, nekünk csak a gratuláció marad a meccs után. A többi csapatnak is biztosan meggyűlik majd a baja a DVTK-val. Nem néztük le az ellenfelet, ma túl sok játékosunk is rossz napot fogott ki, főleg a középpályán szenvedtünk.”

MARCO ROSSI ÉRTÉKELÉSE VÁGATLANUL

„Megérdemelt győzelmet arattunk, a játékosok hozzáállása szenzációs, ma is hideg fejjel játszottak” – értékelt Bódog Tamás, a DVTK trénere.

A vezetőedzőként három meccsen hét pontot gyűjtő Bódog újságírói kérdésre elmondta, nagyon nehéz helyzetben van a csapata, de a győzelem után nem erről akar beszélni.

BÓDOG TAMÁS ÉRTÉKELÉSE VÁGATLANUL

LABDARÚGÓ NB I
26. FORDULÓ

DVTK–Budapest Honvéd 2–0(Karan 25., Vela 62.)
Mezőkövesd, 2625néző.V:Bognár T.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik