NB I: menj meccsre fél áron! – a klubok szelvényei március 9-én és 11-én az NS-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.07. 21:33
Véget ért a Nemzeti Sport szurkolói kampánya. Még csak most kezdődik igazán a Nemzeti Sport szurkolói kampánya.

Mindkét állítás igaz, hiszen miközben a határidő lejárta miatt már nem tudjuk több klub jelentkezését elfogadni, a lényeg csak a következő napokban, hetekben jön: akkor lehet „beváltani” a szelvényeket.

A 32 profi klub közül 20 csatlakozott kezdeményezésünkhöz (az amatőröket a tiszaújvárosiak képviselik), ennyien engedik be legalább egy meccsen legalább fél áron a szurkolókat, de átböngészve a hirdetéseket, akadnak bőven több mérkőzésre szóló, vagy éppen nagyobb kedvezmények is.

Talán kezdeményezésünk elérte elsődleges célját, hiszen a profi mezőny csaknem kétharmada állt egy olyan ügy mellé, amely manapság az egyik nagy problémát jelenti a futballban. Sajnos kevés a szurkoló a lelátókon, és bár egyetlen klub sem hiszi, hogy a kuponok (amelyek a március 9-i és 11-i számunkban szerepelnek) miatt minden meccsen ki lehet majd tenni a megtelt táblát, azért csak lesznek százával, ezrével olyan drukkerek, akik az olcsóbb belépők miatt mennek ki. Reméljük, a szurkolók is értékelik majd a gesztust, hogy a klubokkal közösen egy-két sör vagy szendvics árát megspóroltuk, és ha legközelebb nagy lesz a dilemma, hogy inkább a tévében vagy a helyszínen nézzenek meccset, az utóbbit választják.

Az ezúttal távol maradó profi klubokról is illik megemlíteni, hogy egy-két kivételtől eltekintve nagyon pozitívan fogadták a kezdeményezést: volt, aki a „kiszervezett” jegyértékesítés, más a bérletesek esetleges megkárosítása, megint más az átépítés miatt idegen stadionba kényszerülő néhány tucatnyi nézője miatt nem tudott most csatlakozni, és itt érdemes kiemelni a Szeged 2011 csapatát, amely amúgy is minden tavaszi meccsét ingyenessé tette. Ugyanúgy ingyen lehet bemenni az NB III-as Budafok mérkőzéseire is, míg a BKV Előrénél elég a BKV-bérletet felmutatni.

Ha az alábbi meccsekre nem is ígérhetjük, hogy valamennyi csapat győz, abban titkon bízunk, hogy valahol azért minden szurkoló nyertesnek érzi magát.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik