NB I: megtalálta új klubját a Haladástól távozó alapember

Vágólapra másolva!
2017.09.05. 12:57
null
Simon Ádám Pakson folytatja (Fotó: paksifc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC játékosa lett Simon Ádám – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A Haladástól néhány nappal ezelőtt távozó középpályás hároméves szerződést kötött a tolnai alakulattal.

 

Mint beszámoltunk róla, Simon a nyáron tért vissza Szombathelyre a Videotontól, az NB I első hét fordulójában mindig kezdő volt, majd szerződést bontott a Haladással. A 27 éves középpályás sorsa hamar eldőlt: kedden aláírt a Pakshoz.

Három évre szól a szerződés, amit aláírtam itt Pakson – idézi a paksifc.hu Simon Ádámot. Azért választottam ezt a klubot, mert azt éreztem, hogy itt számítanak a legjobban rám. Valamint személyes kötődésem is van, hiszen Csertői Aurél vezetőedzővel már dolgoztam együtt, és remek szakembernek tartom. Bízom benne, hogy hamar be tudok épülni a csapatba, és segítségére lehetek a klubnak. Hiszem, hogy ez a gárda jóval többre képes, mint amit a jelenlegi tabella mutat. Figyelemmel kísértem már korábban is az itteni történéseket, és azt gondolom, hogy már a most következő két meccsen, a Vidi és a Honvéd ellen is okozhatunk meglepetést!

Haraszti Zsolt ügyvezető a következőket fűzte hozzá: „Örömmel tölt el, hogy Ádám bennünket választott, olyan futballistának tartom, akiből meghatározó játékos válhat Pakson. Komoly erősítésnek tartom érkezését!


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Adamcsek Máté (Ferencváros), Berdó Máté (MTK Budapest), Daru Bence (ZTE FC, kölcsön után végleg), Hajdú Ádám (Bp. Honvéd, kölcsön után végleg), Kokenszky Norbert (Rákosmente KSK), Nikházi Márk (MTK Budapest), Simon Ádám (Haladás, szabadon igazolhatóként), Verpecz István (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nagy Richárd (SZEOL SC), Vági András (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek:
Távozók: Balázs Zsolt (kispesti kölcsön után ZTE FC), Kelemen Dávid (békéscsabai kölcsön után Nyíregyháza), Kovács Gábor (zalaegerszegi kölcsön után Csákvár, szabadon igazolhatóként), Székely György (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Bor Dávid (dorogi kölcsön után Soproni VSE), Jelena Richárd (Csákvár), Kesztyűs Barna (Nyíregyháza Spartacus), Kokenszky Norbert (Soproni VSE), Kővári Róbert (dorogi kölcsön után Soproni VSE), Szalai András (Dorog)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vernes Richárd (Bp. Honvéd, onnan ZTE FC)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik