NB I: megkezdődtek a bontási munkálatok a Sóstói Stadionban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.18. 17:05
null
A vendégszektor bontásával kezdődtek a munkálatok (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu" target="_blank">vidi.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a Paks elleni 1–0-s győzelemmel búcsúztatta el a fehérvári Sóstói Stadiont, amelyben ma megkezdődtek a bontási munkálatok – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Mint beszámoltunk róla, teljesen megújul a Videoton otthona, a Sóstói Stadion. Ha minden a tervek szerint halad, az új, 14 144 férőhelyes létesítmény 2017 nyarára készül el. Az építkezés alatt a székesfehérvári klub a felcsúti Pancho Arénában játssza bajnoki és kupamérkőzéseit.

„A Városgondnokság hétfőn vette át a munkaterületet, ekkor elkezdtük a vendégszektor vasszékeinek leszedését, illetve a szektort elválasztó kordonok leszerelését. Jövő héten a munkát a műanyagszékek, valamint a hazai szektorok kordonjainak lebontásával folytatjuk. Januártól a vizesblokkok bontása következik, igyekszünk a még használható szanitereket megmenteni. Ugyancsak január folyamán szedik le a reflektorokat is a tornyokról, ugyanazt a céget bíztuk meg vele, aki annak idején felszerelte” – mondta az építkezéssel kapcsolatban Bozai István, a Városgondnokság ügyvezető igazgatója a vidi.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik