nemzetisport.hu 2013.06.18 19:36 Frissítve: 2015.03.30 03:14

NB I: Máté János már elköszönt a fradistáktól

A Ferencváros labdarúgócsapata szerződést bontott Máté Jánossal, aki egy közösségi oldalon már el is köszönt a szurkolóktól és a társaktól.

„Nehéz leírni azt, amit most érzek. A Fradi nem velem képzeli el a jövő csapatát, ebből kifolyólag írom most ezt az üzenetet minden Fradi kötődésű embernek. Felejthetetlen időszak ez számomra, amelynek minden napja csodálatos volt. Nagyon sokat kaptam Tőletek és ezt nem fogom elfelejteni soha. Remélem, a srácok sok kupát nyernek majd a közönségnek, mert ez a tábor igazán megérdemli a sikereket! Sok Fradi győzelmet kívánok, köszönöm Nektek ezt a szép időszakot!" – fogalmaz Máté egy közösségi oldalon.

A 23 esztendős támadó (aki a 2011–2012-es bajnokságban tizenhét találattal NB II-es gólkirály lett a Videoton-Puskás Akadémia színeiben) ősszel nyolc meccsen jutott szóhoz a Ferencvárosban, hogy aztán a tavaszt kölcsönben már Siófokon töltse.

Amiért ment, részben megvalósította, a balatoni együttesben állandó játéklehetőséghez jutott, ugyanakkor nem tudta bennmaradáshoz segíteni a klubot. A Balaton-partiak visszavárják, de a játékos korábban úgy nyilatkozott, hogy az élvonalban képzeli el a jövőjét.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Busai Attila (Szolnok, kölcsönből vissza?), Grúz Tamás (Szolnok, kölcsönből vissza), Máté János (Siófok, kölcsönből vissza?), Zsivóczky Norbert (Szigetszentmiklós, kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Stanley Aborah (belga-ghánai, ?), Júnior Fell (brazil, ?), Juha Hakola (finn, ?), Marko Ranilovic (szlovén,?), Martin Klein (cseh,?), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza?), Sváb Dániel (Cottbus?),  Quenten Martinus (holland?), Máté János (?)
Kiszemeltek: Kurucz Péter (Siófok), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós), Maurice Trapp (német, Union Berlin)

 

 

2019.08.17 10:53:33

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Brkovics kiállítása miatt is összeomlott a DVTK a mérkőzés végére, súlyos vereséget szenvedett.

2019.08.17 10:53:33

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Bombagólt lőtt a csapatkapitány • Kuttor Attila együttese a harmadik meccsét is megnyerte.

2019.08.17 10:53:33

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló) HARMATH ÁKOS (percről percre)

Davide Lanzafame és a potya gólt kapó Horváth András sem ilyen visszatérésről álmodott.

2019.08.17 10:53:33

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

Könyves Norbert második labdaérintéséből gólt szerzett, majd a lila-fehérek egyenlítettek.

2019.08.17 10:53:33

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A kaposvári Pogacsics kapus remekül védett, ezért nem lett nagyobb a különbség.