NB I: magyar klubokkal tárgyal a vb-t megjárt szlovákiai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.09. 10:02
Magyar klubok is megkeresték a Slovan Bratislavától távozó Saláta Kornélt. A szlovák válogatottal a 2010-es labdarúgó-világbajnokságot is megjárt 33 éves garamkövesdi védő még nem tudja, hol folytatja.

A 40-szeres szlovák válogatott védő szerződése december 31-én járt le a Slovannál, s nem is csatlakozott a pozsonyiak felkészüléséhez, egyéni edzésmunkával tartja formában magát – írja az ujszo.com.ujszo.com.

Saláta ősszel 12 mérkőzésen lépett pályára a bajnoki éllovasnál, de nem bánja, hogy még az előtt válthat, hogy a kispadra szorulna.

„Most tárgyalok a menedzserekkel, több csapat is érdeklődik, de még semmi sem konkrét. Magyarországról élvonalbeli és második ligás klubokkal, Csehországból pedig szintén első ligás egyesülettel vagyok kapcsolatban. Szeretném, ha a jövő héten eldőlne a sorsom, mert szeretnék már a csapattal edzeni” – idézte a játékost az ujszo.com, amely úgy tudja, a Haladás az egyik érdeklődő.

A védő viszont nem akart klubneveket mondani.

„Általában azok keresnek középhátvédet, akik sok gólt kapnak, ezért a tabellán sem állnak túl jól. De van olyan klub is az érdeklődők között, amely az európai kupákba vágyik” – mondta Saláta.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL**
Érkezők: Holdampf Gergő (Budapest Honvéd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Lukas Rotpuller (osztrák, szabadon igazolható, legutóbb Valladolid – Spanyolország), Saláta Kornél (szlovákiai, szabadon igazolható, legutóbb Slovan Bratislava – Szlovákia)
Távozók: Emil Lyng (dán, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kovalovszki Máté (Mosonmagyaróvár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Petró Balázs, Pinte Attila

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik