NB I: „Lipták aláír egy élcsapathoz” - a DVTK-hoz?

Vágólapra másolva!
2015.06.11. 13:52
A Nemzeti Sport Online elsőként, már május elején arról számolt be, hogy a Győri ETO több játékosa a DVTK-hoz szerződhet, és a Diósgyőr elsősorban a győri védők között szemezget. Úgy tudjuk, a 18-szoros válogatott Lipták Zoltán ügyében megszületett az egyezség a borsodi klubbal.

„Annyit elárulhatok, hogy Lipták Zoltán hamarosan szerződést köt egy magyar élcsapattal” – reagált a Nemzeti Sport Online kérdésére Vörösbaranyi József, Lipták menedzsere.

Diósgyőrből származó értesüléseink szerint a DVTK nyerte meg a 30 éves védőért folyó versenyt. Úgy tudjuk, hogy az NB I-es csapatok nagy többségénél szóba került a játékos szerződtetése.

„Valóban jó néhány érdeklődő jelentkezett Liptákkal kapcsolatban, de a döntés már megszületett, viszont a hivatalos bejelentésre még várni kell, csapatnévről nem beszélhetek” – tette hozzá a játékosügynök.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bori Gábor (Vasas, ?), Csirszki Martin (Szolnok, ?), Nikházi Márk (Dunaújváros), Szabó Balázs (Soproni VSE, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Bebeto (szenegáli, KTE), Kitl Miklós(KTE), Koltai Tamás (Győri ETO, szabadon igazolható), Lang Ádám (Győri ETO, szabadon igazolható), Lipták Zoltán (Győri ETO, szabadon igazolható), Márkvárt Dávid (PMFC), Novák Csanád (KTE), Pokorni Péter (Szolnok)
Távozók: Julian Jenner (holland, ?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik