NB I: közúti balesetet szenvedtek a Pápa játékosai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.27. 16:26
null
A Lombard Pápa légiósai nem sérültek meg a balesetben (Fotók: infopapa.hu)
Szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett a 83-as úton Bakonyjákó és Tapolcafő között a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa három légiósa – adta hírül az infopapa.hu.

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője, Dömölki Zsolt arról tájékoztatta a regionális portált, hogy péntek délelőtt a 83-as főút 18-as kilométerszelvényénél Bakonyjákó és Tapolcafő között egy előzést végrehajtó személyautó katonákat szállító kisbusznak ütközött. A szabálytalanul előző járművel szemben érkező személygépkocsi hirtelen fékezett, hogy elkerülje az ütközést, közben a mögötte haladó jármű belehajtott. Az ütközésben az egyik kocsi a busznak csapódott, amelyben senki nem sérült meg.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a szemből közeledő, hirtelen fékező autóban Mouhamadou Seye és Yannick Mbengono, a Lombard Pápa télen szerződtetett légiósai ültek, akik nem sérültek meg, de megviselték őket a történtek. A papa-ma.hu úgy tudja, a gépjárműben ült Euloge Ahodikpe, a Lombard még egy légiósa is.

A Lombard klubigazgatója, Szemán György a veol.hu érdeklődésére megerősítette, az árokba sodródó és totálkárosra tört autóban a Pápa futballistái utaztak.

Lattenstein János, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője az infopapa.hu-nak elmondta, a helyszínről két könnyebben megsérült személyt kórházba szállítottak.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik