NB I: Kovács Istvánnal bő, Rózsa Dániellel szűk másfél éve nem történt ilyen

Vágólapra másolva!
2018.04.23. 09:42
Az elmúlt hétvégén a Videoton FC 1–0-ra legyőzte a DVSC-t a labdarúgó NB I-ben, és ezzel lépéselőnybe került a bajnoki címért folytatott versenyfutásban a Pakssal ikszelő Ferencvárossal szemben. A fehérváriaknál Kovács Istvánnal olyasmi történt ezen a mérkőzésen, ami bő másfél éve nem esett meg vele, ahogy a Haladás kapusa, Rózsa Dániel is hasonló cipőben jár az elmúlt fordulót követően, csak nála szűk másfél év az időintervallum.

A Videotonnál ebben az idényben harmadszor szerepelt a kezdőcsapat tagjaként Kovács István, aki ez alkalommal végigjátszotta a mérkőzést. Hasonlóra – vagyis, hogy az ötszörös válogatott középpályás kezdőként végigjátszott egy bajnoki mérkőzést – legutóbb 2016. július 17-én a DVTK ellen 2–1-re elvesztett bajnokin volt volt példa.Kovács István, aki ez alkalommal végigjátszotta a mérkőzést. Hasonlóra – vagyis, hogy az ötszörös válogatott középpályás kezdőként végigjátszott egy bajnoki mérkőzést – legutóbb 2016. július 17-én a DVTK ellen 2–1-re elvesztett bajnokin volt volt példa.

Hasonló érdekesség kapcsolódik Rózsa Dániel, a Haladás kétszeres válogatott kapusának a nevéhez, aki legutóbb 2016. november 19-én – szintén a DVTK ellen – szerepelt legutóbb élvonalbeli bajnokin. Most a Balmazújváros ellen Gyurján Márton sérülése miatt tört meg ez a sorozata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik