HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.06.04 09:45 Frissítve: 2015.01.16 02:50

NB I: kinevezték Kovács Zoltán utódját a DVTK-nál

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK kinevezte új sportigazgatóját, a távozó Kovács Zoltán helyére érkező Árki Gábort.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tíz éven keresztül a Lombard Pápánál dolgozó Árki Gábor lesz a DVTK új sportigazgatója.

„Miután Kovács Zoltán néhány hete arról tájékoztatott, hogy új feladatok várnak rá ,és távozni szeretne Diósgyőrből, elkezdődött az új sportigazgató felkutatása – mondta el a dvtk.eu-nak Szabó Tamás, a klub ügyvezetője. – Az ilyenkor alapvető elvárások – megfelelő szakmai tudás, nagy munkabírás, elhivatottság – mellett mindenekelőtt olyan szakembert szerettem volna, aki töviről hegyire ismeri a magyar mezőnyt és van sportigazgatói gyakorlata. Ezen kívül elvárás volt, hogy rendelkezzen nemzetközi kapcsolatokkal, és legyen tapasztalata a külföldre történő játékosértékesítésben. Olyan jelöltet kerestem, aki Miskolcra költözik, és a hét minden napján együtt tud »élni« a csapattal. Árki Gábor személyében megtaláltam ezt a szakembert, és nagy örömömre sikerült is megállapodni vele. Munkájához erőt és kitartást, valamint sok sikert kívánok!”

Árki Gábor a Lombard Pápánál eltöltött időszaka alatt elvégezte az MLSZ által szervezett középfokú sportmenedzseri képzést, és A-licences edzőnek is vallhatja magát.

„Mindenekelőtt köszönöm, hogy rám esett a választás, minden erőmmel azon leszek, hogy megháláljam a bizalmat – nyilatkozta Árki Gábor. – Játékosként többször éltem át a diósgyőri stadion hangulatát, amit pápai sportvezetőként is irigyeltem. A DVTK nagy múltú klub, amely az elmúlt években ismét a siker útjára lépett, ehhez kell hozzátennem a saját szakmai tudásom. Mostantól teljes lendülettel belevetem magam a munkába, a játékoskeret megerősítését célzó korábbi tapogatózó beszélgetések után mától jöhetnek a hivatalos tárgyalások. Bízom benne, hogy ezek közül néhány hamarosan eredményre vezet, és sikerül megerősíteni az Európa-liga-mérkőzésekre a játékoskeretet.”

2019.02.16 13:33:09

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

A debreceniek a hajráig még hátrányban voltak, a debütáló Zsóri Dániel ollózós gólja döntött a 93. percben.

2019.02.14 22:53:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az MTK négy éve nem látott szériába taszíthatja a Vidit, a DVTK 2014 óta nem volt ilyen jó sorozatban.

2019.02.15 21:54:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.15 23:21:21

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A gólszépségverseny igen érdekes műfaj, itt a záróakkord mindenképpen katartikus, kérdés, mennyire számít az odáig vezető út (lásd akció), a tét, az ellenfél minősége, a körülmények és még számos további tényező.

2019.02.15 23:14:54

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A Haladás is csúszik, kérdés, lesz-e ennek valaha felelőse.