NB I: kicsit többet akar a gólkirály, az MLTC lehet a vége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 08:44
Mint beszámoltunk róla, távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Pakstól Simon Attila, aki az előző idényben 18 találattal társgólkirály lett az élvonalban. A játékos elárulta az okokat a Nemzeti Sportnak.

„Azt szerettem volna, hogy kicsivel többet keressek, mint az elmúlt két esztendőben, de azt mondta Haraszti Zsolt ügyvezető, hogy bár szívesen megadná, amit kérek, nem tudja kigazdálkodni, mert nem látja olyan tisztán a jövőképet” – árulta el a 31 esztendős Simon Attila, hogy miért nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését.Simon Attila, hogy miért nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését.

„Nem vagyok pénzéhes, jó néhány olyan játékosról tudok, aki negyedannyit sem tett le az asztalra, mint én, mégis többet akar. Csak annyit szerettem volna, becsüljenek meg. Becsüljék, hogy a csapat góljainak majdnem a felét én szereztem. Úgy vélem, legyen az embernek tartása, s igenis honorálják, ha jól teljesít – s még egyszer mondom, nem csillagászati összegről beszélünk, vagyis nem szálltam el magamtól, s kértem mondjuk az eddigi fizetésem kétszeresét.”

„Eddig nem záporoznak az ajánlatok – mondta a lehetőségekről Simon. – Elég furcsa, nem tudom, mi lehet ennek az oka. Benne van a pakliban, hogy nem vagyok szimpatikus a vezetőknek… Ha jól számolom, ez a jubileumi tízezredik csalódásom a futballban… Már megcsalt néha, de mindig megbocsátok neki. Szeretem, ez van. Érdekes, egész életemben duplán kaptam a pofonokat, biztos vagyok benne, hogy ennek is köszönhetem a gólkirályi címemet – idővel megerősödtem. Ezúton is szeretném megköszönni azoknak a „segítségét”, akik hátráltattak…”

„Nekem nincs menedzserem. Szeretek a magam ura lenni. Ebből a fajból pedig nem is kérek. Naphosszat tudnék róluk mesélni, de egyelőre inkább nem teszem. Talán nem mondok butaságot azzal, hogy idehaza ismernek, ha valaki annyira meg szeretne találni, megtalál. Addig is, edzek a Margitszigeten, karban tartom magam. Ha meg senki nem hív, elmegyek a Mátyásföldi LTC-hez – legalább közel van hozzám…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik