NB I: ki kap licencet? a KTE, a Szpari és a Pécs is izgulhat ma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 10:51
A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága kedden dönt arról, melyik csapatoknak adja meg másodfokon az NB I-es licencet. Kecskeméten, Nyíregyházán és Pécsett is izgalommal várják a döntést.

Mint beszámoltunk róla, az Elsőfokú Licencadó Bizottság döntése értelmében öt első osztályú (Győri ETO, Pécsi MFC, Kecskemét, Nyíregyháza, Lombard Pápa) és egy NB II-es licencet kérelmező harmadik vonalbeli csapat (Putnok) nem kapott engedélyt az induláshoz a következő idényre. az Elsőfokú Licencadó Bizottság döntése értelmében öt első osztályú (Győri ETO, Pécsi MFC, Kecskemét, Nyíregyháza, Lombard Pápa) és egy NB II-es licencet kérelmező harmadik vonalbeli csapat (Putnok) nem kapott engedélyt az induláshoz a következő idényre.

Az öt élvonalbeli csapat közül négy is fellebbezett az MLSZ licencadó bizottságánál, az ETO azonban nem, a győriek már csak az NB III-as indulásban reménykedhetnek – ezzel kapcsolatban szintén a mai napon születik döntés.

A többi érintett közül a Lombard Pápának már nem sok oka van az izgalomra a keddi ülés előtt, hiszen a Lombard az eredményei alapján is búcsút intett az NB I-nek (persze, nem mindegy, hogy a másod- vagy a harmadosztályban folytatja).

Kecskeméten, Nyíregyházán és Pécsett azonban rághatják még a körmüket. A pályán mind a három együttes kiharcolta a bennmaradást, vélhetően a fellebbviteli bizottság meggyőzése már jóval nehezebb feladatnak számít.

A Nemzeti Sport Online információi szerint az ügyben kora délután várható döntés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik