NB I: Jó lenne, ha mindenki a saját háza táján söprögetne - Pintér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.27. 23:53
A bajnoki címvédő Győri ETO hazai környezetben 1–1-es döntetlent játszott az első fordulóban a Diósgyőrrel. Pintér Attila a hazaiak, valamint Tomiszlav Szivics a vendégek mestere is elégedett volt csapata teljesítményével, utóbbi szakember még az eredménnyel is.

„Mindent elkövetett a csapat annak érdekében, hogy itthon tartsa a három pontot – mondta a mérkőzést közvetítő Duna Tv-ben Pintér Attila, a győriek vezetőedzője. – Köszönjük szurkolóinknak a támogatást, mert azt hiszem, ez nagyon kellett ahhoz, hogy a csapat lendületet kapjon, hiszen emberhátrányban voltunk, és vezetett az ellenfél. Rendszert váltottunk, nyomás alatt tartottuk a Diósgyőrt, ezt nem is tudták lereagálni. Kiharcoltuk, hogy tőlük is kiállítsanak egy embert. Az első és a második félidőben is megvoltak a lehetőségeink, úgyhogy meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Sajnos a lehetőségeink kimaradtak, de még egyszer köszönet a srácoknak azért, mert mindent megtettek, hogy megfordítsák ezt a mérkőzést. Ma magyar bajnoki volt, és a múlttal én nem szoktam foglalkozni. Csak az a baj, hogy Magyarországon mindenki negatív, idejönnek holmi emberek, akiket a hazájukban nem ismernek el, és osztják az észt a kupacsapatoknak, és mindenki ezekkel a csapatokkal foglalkozik. Én úgy emlékszem, hogy mi nyertük meg a bajnokságot, és jó lenne, ha mindenki a saját háza táján söprögetne, és nem mással foglalkozna.” Pintér Attila, a győriek vezetőedzője. – Köszönjük szurkolóinknak a támogatást, mert azt hiszem, ez nagyon kellett ahhoz, hogy a csapat lendületet kapjon, hiszen emberhátrányban voltunk, és vezetett az ellenfél. Rendszert váltottunk, nyomás alatt tartottuk a Diósgyőrt, ezt nem is tudták lereagálni. Kiharcoltuk, hogy tőlük is kiállítsanak egy embert. Az első és a második félidőben is megvoltak a lehetőségeink, úgyhogy meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Sajnos a lehetőségeink kimaradtak, de még egyszer köszönet a srácoknak azért, mert mindent megtettek, hogy megfordítsák ezt a mérkőzést. Ma magyar bajnoki volt, és a múlttal én nem szoktam foglalkozni. Csak az a baj, hogy Magyarországon mindenki negatív, idejönnek holmi emberek, akiket a hazájukban nem ismernek el, és osztják az észt a kupacsapatoknak, és mindenki ezekkel a csapatokkal foglalkozik. Én úgy emlékszem, hogy mi nyertük meg a bajnokságot, és jó lenne, ha mindenki a saját háza táján söprögetne, és nem mással foglalkozna.”

„Azt gondolom, hogy ez jó meccs volt, magas irammal, ahhoz képest, hogy első forduló volt a bajnokságban – mondta Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek mestere. – Gratulálok a saját csapatomnak, azért, mert tényleg küzdöttünk, hajtottunk, nem kellett volna kapnunk egy ilyen gólt, de ez benne van a játékban. A Győr a bajnokcsapat, otthonában pontot szerezni az kezdésnek szép eredmény.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik