NB I: íme, a három jelölt a Balmazújváros kispadjára!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.09. 14:50
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint három jelölt van a labdarúgó NB I-ben újonc Balmazújváros kispadjára. Mint ismert, a klubbal a feljutást kiharcoló Feczkó Tamás az MTK vezetőedzője lett, pénteken mutatták be. Úgy tudjuk, Selymes Tibor, Horváth Ferenc és Szanyó Károly neve is szóba került az élvonalba frissen feljutott együttesnél.

Selymes Tibor dolgozott már Magyarországon, 2005 és 2007 között Sopronban, 2014-ben Kaposváron. Azóta több román klubnál is tevékenykedett, jelenleg nincs csapata. Neve tavasszal felvetődött a DVSC-nél, ám Leonel Pontes menesztése után nem rá esett a hajdúságiak választása.Selymes Tibor dolgozott már Magyarországon, 2005 és 2007 között Sopronban, 2014-ben Kaposváron. Azóta több román klubnál is tevékenykedett, jelenleg nincs csapata. Neve tavasszal felvetődött a DVSC-nél, ám Leonel Pontes menesztése után nem rá esett a hajdúságiak választása.

Horváth Ferenc az NB I-ben még egyik klubjánál sem dolgozott végig egy teljes bajnoki idényt. 2012 őszén a Kecskemétet szezon közben vette át, majd a bajnokság végéig irányította (22 NB I-es mérkőzésen). 2013 nyarán Paksra igazolt át, az ősszel ott ült a kispadon, majd – Pintér Attila szövetségi kapitánnyá kinevezése után – a 2014-es esztendő elején Győrbe ment. Tehát az ETO-hoz is szezon közben érkezett, majd a következő idényben 11 forduló eltelte után távozott. Tavaly a Videotont az őszi évad közben vette át a francia Bernard Casoni menesztése után, aztán a nyáron a DVTK-hoz szerződött, s a diósgyőriektől 21 forduló után volt kénytelen megválni.

Szanyó Károly jelenleg az NB II-ből búcsúzó Kozármisleny alkalmazásában áll, korábban dolgozott többek között a REAC-nál és a Vasasnál is, utóbbit feljuttatta az élvonalba.

Tiba István, a Balmazújváros elnöke úgy fogalmazott: jövő hét elején szeretnék bemutatni az új trénert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik