Balmazújváros: hétfőre meglehet Feczkó utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.08. 22:10
A labdarúgó NB I-be frissen feljutó Balmazújváros elnöke, Tiba István a dehir.hu-nak beszélt a távozó Feczkó Tamás vezetőedzőről és a szakember pótlásáról.

A Nemzeti Sport korábban úgy értesült, hogy az NB II második helyén végző, ezzel az élvonalbeli tagságot kiharcoló Balmazújvárostól elköszön Feczkó Tamás vezetőedző, és az MTK-nál folytatja a munkát. A legfrissebb információk szerint a fővárosi klub péntek délelőtt be is jelenti az edző érkezését.A Nemzeti Sport korábban úgy értesült, hogy az NB II második helyén végző, ezzel az élvonalbeli tagságot kiharcoló Balmazújvárostól elköszön Feczkó Tamás vezetőedző, és az MTK-nál folytatja a munkát. A legfrissebb információk szerint a fővárosi klub péntek délelőtt be is jelenti az edző érkezését.

Eközben Tiba István, a Balmazújváros klubelnöke a dehir.hu-nak elmondta, csalódott emberileg Feczkóban, amiért későn jelentette be távozási szándékát, ezzel nehéz helyzetbe hozta az együttest.

„Az élet nem áll meg, abban bízom, a csapat túlteszi majd magát ezen, és tisztességgel küzdve helytáll majd az élvonalban” – mondta Tiba, majd hozzátette, reményei szerint már a héten sikerül megállapodnia a klub új vezetőedzőjével.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik