NB I: Igazam volt, a haldoklóba nem rúgunk bele - Bekő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.30. 16:55
A labdarúgó NB I 30. fordulójában az Újpest hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Kecskemétet, így sorozatban hét győzelemmel zárta a 2014–2015-ös szezont. Bekő Balázs, a KTE vezetőedzője elmondta, szomorú a történtek miatt, ám pozitív érzésekkel távozik a gárdától. Nebojsa Vignjevics, az Újpest trénere úgy véli, csapata a szezon végére összeért, ez jó kiindulási alap lesz a következő kiírásra.

Bekő Balázst az első játékrészben a játékvezető felküldte a lelátóra, amiért túl hevesen reklamált Hudák belépője után; a hazaiak védője Novák Csanádnak csúszott be hátulról a tizenhatoson belül, a játékvezető szerint nem volt szabálytalan.

„Azt gondolom, tisztességesen helytálltunk. Az én érzelmi és idegállapotomról is sok mindent elárul, ami az első félidőben történt, maximálisan igazam volt, a haldoklóba nem rúgunk bele – mondta a lefújást követően a Sport1-nek Bekő Balázs, a Kecskeméti TE vezetőedzője. – Pozitív érzésekkel távozom. Annyi szeretetet kaptunk, ami visszaadhatatlan, talán csak a töredékét tudtam visszaadni a munkámban, a játékosok a szívemben örökké megmaradnak, remélem, hogy én is az övékében, és bízom benne, hogy lesz még NB I-es futball Kecskeméten. Nem szeretnék most a jövőmről beszélni, ez a meccs nem erről szól. Most az a lényeg, hogy megköszönjem a játékosaimnak és a szurkolóknak az eddigieket.”

„Ilyen játékra számítottunk – kezdte értékelését Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – A motivációbeli különbség érezhető volt, mert a Kecskemétnél kicsit fura volt a hangulat a mérkőzést megelőzően. Nálunk ilyen probléma nem akadt, a csapat motivált volt. Lehet, hogy nem teljesítettünk százszázalékosan, ez talán hagyhat némi kívánnivalót maga után, de ettől függetlenül jó eredmény született. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, akik kilátogattak a találkozóra, fantasztikus hangulat volt a stadionban. Ha a következő idényben is sikerül ezt a remek szériát folytatnunk, akkor lehet nagyobb célokat kitűzni, ez az évad most nem kifejezetten a trófeákról szólt, hanem arról, hogy motivált csapatot, jó atmoszférát rakjunk össze a klubon belül, ahová mindennap öröm megérkezni. Ez fontos, jó kiindulási alap a következő szezonra nézve.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik